Follow us

Μπορείς να φορέσεις δύο jackets μαζί; Δες πώς θα το κάνεις σαν πραγματική fashionista

Το σημερινό στιλιστικό μάθημα έχει τίτλο ''Layering is key''.

CK JEANS

Το φθινόπωρο μάς δίνει την ευκαιρία να εξελίξουμε το στιλ μας και να πειραματιστούμε με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Το mix & match αυτή τη σεζόν ''παίρνει'' φωτιά και εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις ακόμα και δύο πανωφόρια μαζί για extra στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Ξεκίνα με ένα πανωφόρι σε σκούρα απόχρωση και συνδύασε το με ένα ανοιχτόχρωμο δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα και μοντέρνα αντίθεση. Εμείς βρήκαμε τα ιδανικά πανωφόρια στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022: Ένα nude shearling jacket και ένα μαύρο denim, που ταιριάζουν απολύτως μαζί.

Η Σάντυ Κοτσαρίδου, aka @sandy__rose, τα συνδύασε με ένα neon κίτρινο φόρεμα, λευκά αθλητικά παπούτσια και μία μεταλλιζέ cross-body τσάντα, που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Μπορείς να φορέσεις δύο jackets μαζί; Δες πώς θα το κάνεις σαν πραγματική fashionista

Για περισσότερη ζεστασιά αλλά και στιλ μπορείς να προσθέσεις το shearling jacket πάνω από denim και να αναβαθμίσεις το look σου. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις σίγουρα ένα κομψό outfit, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ck jeans

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ