Follow us

Αυτό είναι το πιο ζεστό denim jacket που δε θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν

Τo denim μπορεί να έχει ταπεινή καταγωγή, όμως, πλέον είναι staple της γκαρνταρόμπας μας.

CK JEANS

Μερικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας έχουν μία ξεχωριστή θέση. Βρίσκονται πάντα στις περίοπτες ''θέσεις'', εκεί όπου μπορούμε εύκολα και γρήγορα να τα βρούμε - και τα denim κομμάτια έχουν δικαιωματικά λάβει τον τίτλο των classic staples, αφού συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα για κάθε περίσταση. Ωστόσο, ανάμεσα τους ξεχωρίζει με διαφορά το denim jacket, ένα πανωφόρι με μεγάλη στιλιστική ευελιξία και πρακτικότητα.

Εμείς βρήκαμε το ιδανικό για αυτή τη σεζόν αλλά και για τις χειμερινές ημέρες στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022. Ο λόγος για το ανοιχτόχρωμο denim jacket με shearling επένδυση που θα σε κρατήσει ζεστή και stylish!

Η Σάντυ Κοτσαρίδου, aka @sandy__rose, το συνδύασε με ένα λευκό cropped top, γκρι denim jeans, μαύρα αθλητικά με neon λεπτομέρεια στη σόλα και μία λευκή cross-body τσάντα, που θα βρεις στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Ένα passe-par-tout casual outfit για κάθε χαλαρή στιγμή. Η ευελιξία του denim jacket ωστόσο, και το γεγονός ότι μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα στιλ ντυσίματος το καθιστά must-have item σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Αυτό είναι το πιο ζεστό denim jacket που δε θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ