Follow us

4 φωτογενή σύνολα που θα σου χαρίσουν πολλά κομπλιμέντα

Οι προτάσεις και τα tips που θα σε κάνουν μία πραγματική fashionista.

4 φωτογενή σύνολα που θα σου χαρίσουν πολλά κομπλιμέντα Pixel Formula

Το καλοκαίρι μας δημιουργεί την επιθυμία να πειραματιστούμε περισσότερο με χρώματα, prints και κοσμήματα όσον αφορά το ντύσιμο μας. Η ζέστη, όμως, που επικρατεί κατά τη διάρκεια της εν λόγω εποχής, μας περιορίζει ως ένα σημείο στιλιστικά. Κάπου εκεί έρχεται το φθινόπωρο δίνοντας μας αμέτρητες ευκαιρίες να παίξουμε με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπα μας το γνωστό ''mix & match''. Η χαμηλή θερμοκρασία και οι απότομες εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες, άλλωστε, επιβάλλουν πολλά ρούχα και ακόμα περισσότερους συνδυασμούς. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε στιλιστικά; Το μόνο που θα προσθέταμε θα ήταν η φωτογένεια και η κομψότητα αυτών των συνόλων! Το σημερινό στιλιστικό μάθημα είναι αφιερωμένο ακριβώς σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.

Πώς θα δημιουργήσεις κομψά και φωτογενή σύνολα

Για να τα πετύχεις, λοιπόν, αυτά τα δύο στη δημιουργία του συνόλου θα πρέπει να εστιάσεις κυρίως στο πανωφόρι και τα χρώματα των κομματιών που αποτελούν το εκάστοτε σύνολο. Τα πρώτα πέρα από τον πρακτικό ρόλο της ζεστασιάς, έχουν και στιλιστική αξία. Είναι τα πρώτα κομμάτια, που μαγνητίζουν τα βλέμματα στην εμφάνιση μας και κατά έναν τρόπο μάς συστήνουν προτού αρθρώσουμε λέξη: Μιλάνε για εμάς, πριν από εμάς.

Τα δεύτερα, από την άλλη πλευρά, έχουν βαρύτητα στη συνολική εικόνα μας και συνάμα στην φωτογένεια και την κομψότητα. Αν επιθυμείς να δημιουργήσεις μία επιβλητική, δυναμική ή απόμακρη και σοβαρή εικόνα επέλεξε σκούρες αποχρώσεις. Εάν θέλεις μία γλυκιά, προσιτή, θετική εμφάνιση, παίξε με ουδέτερους τόνους και παστέλ αποχρώσεις. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό τα χρώματα των κομματιών του συνόλου να ταιριάζουν απολύτως μεταξύ τους και να μην ξεπερνούν τα τρία (θυμάσαι τον στιλιστικό κανόνα των τριών;). Βέβαια, τα μονόχρωμα πάντα θα προτιμούνται ως τις πιο ασφαλείς επιλογές.

Τα 4 looks που θα σου χαρίσουν πολλά κομπλιμέντα

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 4 σύνολα, που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και αποτελούνται από βασικά κομμάτια που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου. Θα δεις πως οι fashionistas επέλεξαν να συνδυάσουν διαχρονικά πανωφόρια, όπως παλτό σε μαύρη απόχρωση και tartan, καμπαρντίνα και blazer, με trendy κομμάτια, όπως δερμάτινα παντελόνια και chunky μπότες. Σε κάθε περίπτωση, τα χρώματα είναι συνδυασμένα αρμονικά μαζί τους, ενώ οι style experts έχουν βρει την χρυσή τομή ανάμεσα στις τάσεις και τα κλασικά κομμάτια.

Look No.1

Loading...

Look No. 2

Loading...

Look No.3

Loading...

Look No.4

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ