Follow us

Ποια χρώματα και σχέδια θα φορέσουμε ως καλεσμένες στους φθινοπωρινούς γάμους;

Οι πρόσφατες εμφανίσεις των celebrities μάς έδωσαν πολλές προτάσεις.

Ποια χρώματα και σχέδια θα φορέσουμε ως καλεσμένες στους φθινοπωρινούς γάμους; Pixel Formula

Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται αρκετούς μήνες πίσω μας και άλλους τόσους μπροστά μας, ωστόσο, οι γαμήλιες τελετές φαίνονται να μην περιορίζονται στις ζεστές ημέρες τους. Είναι πολλοί εκείνοι που δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην διεξαγωγή των γάμων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως, είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θέλουν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου με τους αγαπημένους τους γραφικούς φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες. Όπως και να έχει, δεν παύουν να είναι μαγικοί και όλο πιο extravagant οι διοργανώσεις τους. Κάπως έτσι τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα μερικοί από τους πιο λαμπερούς γάμους του Λος Άντζελες, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και που το ''glamorous'' βρίσκεται ανάμεσα στις προϋποθέσεις μέχρι και του dress code για τον καφέ. Η Paris Hilton παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Carter Milliken Reum, o PR του Hollywood Simon Huck ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Phil Riportella, όπως και το ινσταγραμικό ζευγάρι Lauren Perez και David Waltzer και σε αυτούς τους γάμους έδωσαν το παρών πολλοί celebrities.

Loading...

Τα looks που ξεχώρισαν και θα σε εμπνεύσουν για τις δικές σου εμφανίσεις ως καλεσμένη σε γάμο

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να χαθεί και έτσι μελετήσαμε ενδελεχώς το guest list των γάμων, όπως επίσης και τις φωτογραφίες, τα Instagram Stories και τις αναρτήσεις που έκαναν τα μεγάλα ονόματα του L.A. Έτσι, ξεχωρίσαμε τις εμφανίσεις που αξίζει να δεις και εσύ, καθώς προσφέρουν μεγάλη στιλιστική έμπνευση τόσο για τις εμφανίσεις σου ως καλεσμένη σε γάμους όσο και για τις βραδινές εξόδους.

Τι μας προτείνουν, λοιπόν, οι celebrities από το Λος Άντζελες να φορέσουμε; Κυρίως μαύρο, καθώς τα total black looks πραγματικά έδωσαν το παρών σε κάθε δεξίωση. Είδαμε βέβαια και εκείνες τις καλεσμένες που προτίμησαν να κάνουν statement εμφανίσεις με bold χρώματα, ωστόσο, ήταν ελάχιστες. Επίσης, είδαμε πολλά μάξι φορέματα με cut outs, διαφάνειες και παγιέτα.

Συνέχισε να σκρολάρεις και δες τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

-Kim Kardashian

Loading...

-Nicky Hilton

Loading...

-Nicole Williams

Loading...

-Hailey Bieber

Loading...

-Rachel Zoe

Loading...

-Kendall Jenner

Loading...

-Kourtney Kardashian

Loading...

-Olivia Palermo

Loading...

-Olivia Culpo

Loading...

-Chrissy Teigen

Loading...

-Khloe Kardashian

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ