Follow us

Πώς θα αναβαθμίσεις το μαύρο φόρεμά σου

Τα styling tips και οι προτάσεις για να εξελίξεις το στιλ σου.

CK JEANS

Για το μαύρο μικρό φόρεμα έχει χυθεί πολύ μελάνι, έχουν ''πάρει φωτιά'' πολλές φορές τα πληκτρολόγια και στην ιστορία της μόδας έχει απασχολήσει πολλές σελίδες. Το Little Black Dress είναι ένα εμβληματικό κομμάτι σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα, ωστόσο, το look του μπορεί να γίνει κάπως αναμενόμενο και κοινότυπο. Εμείς βρήκαμε, λοιπόν, τα tips που θα ανανεώσουν το look του.

Αρχικά, βρήκαμε το ιδανικό ''LBD'' στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022, που είναι ζεστό, άνετο και ιδανικό για την κάθε μία αυτή τη σεζόν. Στην ίδια συλλογή βρήκαμε και τα fashion items, που θα προσθέσουν την απαραίτητη street vibe αισθητική.

Η fashion editor του MissBloom Μαργαρίτα Οικονόμου, aka @margaritabboo, μάς δείχνει τον τρόπο για να δημιουργήσουμε το look που θα συναντούσαμε στο street style.

Πώς θα αναβαθμίσεις το μαύρο φόρεμά σου

Η ίδια δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση προσθέτοντας ένα neon κίτρινο φούτερ δεμένο στη μέση. Η @margaritabboo ολοκλήρωσε το casual outfit της με ένα μαύρο puffer jacket, ένα backpack με λεπτομέρειες στην ίδια neon απόχρωση και chunky αθλητικά με τα ίδια χρώματα.

CK JEANS

Το μαύρο φόρεμα μεταμορφώθηκε από ένα κλασικό κομμάτι στο must have της καθημερινότητας σου.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ