Follow us

Είναι μαύρο, midi, πλεκτό. Ή αλλιώς, είναι το must φόρεμα για τις βραδινές εξόδους σου

Πώς θα δημιουργήσεις το πιο κομψό look για τα nights out.

ck jeans

Η διασκέδαση και δη η βραδινή έχει μπει ξανά στην καθημερινότητα και στη ζωή μας με αποτέλεσμα και πάλι να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το ξεχωριστό ''glam up'' για αυτές τις εξόδους. Το dress code είναι ένα σε αυτές τις περιστάσεις: Φόρα ό,τι σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αρκεί να είναι fancy. Και τι πιο glamorous και συγχρόνως απλό από ένα μαύρο μίντι bodycon φόρεμα, που αναδεικνύει κάθε εκατοστό της σιλουέτας σου; Φυσικά τίποτα! Άλλωστε, ένα μαύρο φόρεμα σε αυτό το μάκρος αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε σου έξοδο και ειδικά για τις βραδινές.

Εμείς βρήκαμε το κατάλληλο σχέδιο στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 και είμαστε σίγουρες, πως θα το αξιοποιήσεις τόσο τη φετινή σεζόν όσο και τις επόμενες.

Η fashion editor του MissBloom Μαργαρίτα Οικονόμου, aka @margaritabboo, μάς δείχνει πως θα το αναδείξουμε με το σωστό styling.

Είναι μαύρο, midi, πλεκτό. Ή αλλιώς, είναι το must φόρεμα για τις βραδινές εξόδους σου

Η ίδια δημιούργησε το ιδανικό night out look με πρωταγωνιστή το μαύρο φόρεμα προσθέτοντας ένα δερμάτινο jacket, μία crossbody τσάντα και δερμάτινα γάντια. Η @margaritabboo κράτησε το look άνετο ολοκληρώνοντας το με μαύρα combat boots. Άλλωστε, οι βραδινές έξοδοι είναι μεγάλες και καλό είναι να είμαστε κομψές και πάνω από όλα άνετες.

CKSTYLE

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ