Follow us

Ένα φόρεμα, άπειρες στιλιστικές ιδέες | Πώς θα φορέσεις το shirtdress στην καθημερινότητά σου

Βρήκαμε το φόρεμα που θα σου λύσει τα χέρια και θα ανανεώσει το casual dressing.

CK JEANS

Μπορεί μία μέρα να έχει 24 ώρες, ωστόσο, πολλές φορές δεν φτάνουν για να χωρέσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Η δουλειά, το μάθημα, ο καφές ή βραδινή βόλτα μπορούν να μαζευτούν μέσα σε μία ημέρα και να μας στρεσάρουν, όμως, ξέρεις τι λένε οι fashion experts ''i may be stressed but i am well dressed''. Για αυτό και εμείς βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα, που μπορείς να φορέσεις στις καθημερινές υποχρεώσεις σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και να είσαι απολύτως κομψή και άνετη.

Ο λόγος για το μαύρο shirt dress που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 και δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις fashion insiders, ενώ δίνει το παρών στις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών του κόσμου -ακόμα και σε εκείνες των μελών των βασιλικών οικογενειών.

Η fashion editor του MissBloom Μαργαρίτα Οικονόμου, aka @margaritabboo, μας δείχνει το σωστό styling του για να εξελίξουμε το καθημερινό μας ντύσιμο.

Ένα φόρεμα, άπειρες στιλιστικές ιδέες | Πώς θα φορέσεις το shirtdress στην καθημερινότητά σου

Η fashion lover το συνδύασε με ένα cream ζιβάγκο για περισσότερη ζεστασιά, μία ταμπά crossbody τσάντα και μαύρα combat μποτάκια για μεγαλύτερη άνεση.

ckstyle

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ