Follow us

#Stylegram | Βρήκαμε τα 5 απαραίτητα πανωφόρια της σεζόν

Οι προτάσεις και οι συνδυασμοί που θα εξελίξουν το στιλ σου.

#Stylegram | Βρήκαμε τα 5 απαραίτητα πανωφόρια της σεζόν

Με τη θερμοκρασία ολοένα να πέφτει πιο χαμηλά τα πανωφόρια γίνονται απαραίτητα σε κάθε μας εμφάνιση και έξοδο, από την πιο επίσημη μέχρι την πιο σύντομη και casual. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα αναζητήσεις τα φετινά φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα staple πανωφόρια σου και προτού το κάνεις εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα, που σου είναι απολύτως απαραίτητα. Μελετώντας τόσο τις τάσεις όσο και το street style ξεχωρίσαμε 5 πανωφόρια, που δεν λείπουν από τις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών όπως επίσης και των style experts.

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε παρακάτω τα απαραίτητα πανωφόρια για κάθε περίσταση, που θα σου προσφέρουν άνεση και στιλ.

Nude Jacket

Οι ουδέτερες αποχρώσεις αποπνέουν μία αδιαμφισβήτητη κομψότητα, πολυτέλεια και καθαρότητα και από την γκαρνταρόμπα σου δεν πρέπει να λείπει ένα cream puffer jacket.

Πώς θα το φορέσεις;

Μπορείς να δημιουργήσεις το πιο cool outfit, που κάλλιστα θα συναντούσαμε στο street style των πρωτευουσών της μόδας με ένα total nude look. Συνδύασε ένα loose μπεζ παντελόνι, λευκό cropped T-shirt, cream ζιβάγκο και σκουφάκι, chunky αθλητικά παπούτσια, μία crossbody cream τσάντα και το hero piece, το cream puffer jacket, που θα βρεις στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

#Stylegram | Βρήκαμε τα 5 απαραίτητα πανωφόρια της σεζόν

Ποιος είπε ότι η άνεση πρέπει να στερείται την κομψότητα;

Black Puffer Jacket

Είναι ζεστό, ταιριάζει με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας και δεν πρόκειται να φύγει από τις τάσεις της μόδας ποτέ, το puffer jacket σε μαύρη απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι φέτος.

Πώς θα το φορέσεις;

Δημιούργησε ένα look για κάθε ώρα της ημέρας με το μαύρο puffer jacket συνδυάζοντας το με ένα μαύρο παντελόνι, λευκό tank top, άνετα φλατ παπούτσια και ένα backpack που χωράει όσα χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου. Θα βρεις όλα τα κομμάτια στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Stylegram

Denim Jacket

Το κλασικό denim jacket έχει διαχρονική αξία και σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Πάντα δίνει το παρών στις τάσεις και φυσικά κάνει αισθητή την παρουσία του στο street style. Για χάρη του έχουν γραφτεί πολλές σελίδες στην ιστορία της μόδας. Μπορείς να το εντάξεις στα σύνολα σου σε κάθε εποχή, άλλοτε μόνο και άλλοτε μέσω του layering.

Πώς θα το φορέσεις;

Για μία χαλαρή βόλτα ή μία βραδινή έξοδο μπορείς να το συνδυάσεις με ένα neon κίτρινο φόρεμα, λευκά αθλητικά παπούτσια και μία μεταλλιζέ crossbody τσάντα, που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Για περισσότερη ζεστασιά αλλά και στιλ μπορείς να προσθέσεις το shearling jacket πάνω από denim και να αναβαθμίσεις το look σου. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις σίγουρα ένα κομψό outfit, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Stylegram

Shearling Jacket

Αυτό το πανωφόρι συνδυάζει τα δύο παραπάνω σε ένα και γίνεται το must - have του καθημερινού σου στιλ. Ο λόγος για το ανοιχτόχρωμο denim jacket με shearling επένδυση που θα σε κρατήσει ζεστή και stylish!

Πώς θα το φορέσεις;

Δημιούργησε το απόλυτο street style look συνδυάζοντας το με ένα λευκό cropped top, γκρι denim jeans, μαύρα αθλητικά με neon λεπτομέρεια στη σόλα και μία λευκή crossbody τσάντα, που θα βρεις στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Stylegram

Ένα passe-par-tout casual outfit για κάθε χαλαρή στιγμή. Η ευελιξία του denim jacket και το γεγονός ότι μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα στιλ ντυσίματος το καθιστά κομμάτι κλειδί σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Μαύρο Παλτό

Ένα επίσης διαχρονικό πανωφόρι που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ είναι το μαύρο παλτό. Πρόκειται για ένα άκρως επιβλητικό χρώμα, που θα σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να το συνδυάσεις με κάθε σου σύνολο.

Πώς θα το φορέσεις;

Στην καθημερινότητα σου μπορείς να δημιουργήσεις το ιδανικό casual - chic outfit συνδυάζοντας το με ένα μαύρο κολάν, ένα λευκό ζιβάγκο, μία belt τσάντα, και άνετα μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα, που θα βρεις στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 της Calvin Klein Jeans.

Stylegram

Είτε ετοιμάζεσαι για το βραδινό ποτό σου είτε για μία πρωινή βόλτα, το μαύρο παλτό σού είναι απαραίτητο.

Και κάτι ακόμη....

Επειδή ολοένα και περισσότεροι celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα matchy-matchy looks με το ταίρι τους, η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι ιδανική για να πειραματιστείς κι εσύ με το αγόρι σου ή (γιατί όχι;) με τον κολλητό σου.

Ρίξε μια ματιά, σε μερικά key items που λατρέψαμε από την ανδρική συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας και που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις άνετα, αντικαθιστώντας κάποια από τα παραπάνω oufits, όταν εκείνος στο επιτρέψει φυσικά!

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Λευκή μπλούζα, Calvin Klein Jeans

Μπεζ φούτερ με κουκούλα, Calvin Klein Jeans

Μακρύ μπουφάν, Calvin Klein Jeans

Μαύρο jacket, Calvin Klein Jeans

Μπεζ T-shirt, Calvin Klein Jeans

Μπεζ πουκάμισο, Calvin Klein Jeans

Καφέ μπλούζα, Calvin Klein Jeans

Puffer jacket, Calvin Klein Jeans

Μαύρη ζακέτα με κουκούλα, Calvin Klein Jeans

Μαύρο πουκάμισο, Calvin Klein Jeans

Φούτερ με κουκούλα, Calvin Klein Jeans

Φούτερ με κουκούλα, Calvin Klein Jeans

Παντελόνι σε ουδέτερη απόχρωση, Calvin Klein Jeans

Φούτερ με διχρωμία, Calvin Klein Jeans

Μαύρο παντελόνι, Calvin Klein Jeans

Τζιν παντελόνι, Calvin Klein Jeans

Μαύρο τζιν παντελόνι, Calvin Klein Jeans

Denim πουκάμισο, Calvin Klein Jeans

Μαύρο denim πουκάμισο, Calvin Klein Jeans

Μπεζ denim jacket, Calvin Klein Jeans

Denim jacket με shearling επένδυση, Calvin Klein Jeans

Denim jacket, Calvin Klein Jeans

Τζιν παντελόνι, Calvin Klein Jeans

Μαύρο loose τζιν παντελόνι, Calvin Klein Jeans

Τζιν Παντελόνι, Calvin Klein Jeans

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ