Follow us

5 ιδέες δώρων για τις γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα

Με τις εκπτώσεις και τις εορτές να είναι μία ανάσα μακριά εμείς συγκεντρώσαμε τα δώρα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

5 ιδέες δώρων για τις γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα Pixel Formula

Είτε είσαι λάτρης των Χριστουγέννων είτε όχι, οι εορτές και οι ανάλογες εκδηλώσεις πλησιάζουν... για την ακρίβεια είναι μερικές ημέρες μακριά. Είμαστε σίγουρες, πως οι πρώτες προσκλήσεις έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι και εσύ προσπαθείς να βρεις τα κατάλληλα δώρα τόσο για τους εορτάζοντες όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με λίγα λόγια η σεζόν του ''gift giving'' δεν είναι μακριά και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να την οργανώσεις σωστά, χωρίς να κηρύξεις πτώχευση πριν την επόμενη πληρωμή σου. Plus, μπορεί να έχεις μία διάθεση για ''self spoiling'' και να θες να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και εμείς έχουμε καλύψει και αυτό το ''εορταστικό'' σενάριο.

Τα δώρα που θα ήθελε κάθε κομψή γυναίκα φέτος τις γιορτές

Ως συντάκτριες μόδας καθημερινά μελετούμε συλλογές, αναζητούμε ιδέες, προτάσεις και στιλιστικές συμβουλές, ενώ τα social media είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ξέρουμε τι επικρατεί στις τάσεις, ποια fashion items έχουν ευελιξία, αξία και διαχρονικότητα και ποια αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Μετά, λοιπόν, από αρκετή έρευνα συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 προτάσεις δώρων, που μπορείς να πάρεις για τις γυναίκες της ζωής σου ή τον εαυτό σου -σε κάθε περίπτωση αξίζουν την επένδυση.

Για να πάρεις το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσες, κράτα στο μυαλό σου τις εξής συμβουλές:

1. Δες τι έχει πραγματικά ανάγκη το εν λόγω πρόσωπο.

2. Ανακάλυψε τι θα ήθελε να έχει στη συλλογή του, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα δικό του.

3. Τα δώρα έχουν ως στόχο να ''κακομάθουμε'' τα αγαπημένα πρόσωπα, για αυτό και θα μπορούσες να τους αγοράσεις εκείνο το fashion item που θεωρούν ''υπερβολή'' και ''όχι τόσο αναγκαίο αλλά το λατρεύουν''.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα παρακάτω!

Ρολόι

Ένα υπέροχο ρολόι δεν χρειάζεται να κοστίζει μία περιουσία. Μπορείς να βρεις κομψά και ποιοτικά σχέδια σε άκρως προσιτές τιμές, ειδικά κατά τη διάρκεια της Black Friday και της Cyber Monday.

Loading...

Statement Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια είναι σαν το άρωμα: Είναι η τελική πινελιά που ολοκληρώνει κάθε σύνολο. Βρες εκείνο το ζευγάρι με το εκκεντρικό look, που θα ντύσουν τα fancy looks των αγαπημένων σου προσώπων.

Loading...

Η trendy τσάντα

Για τις περισσότερες από εμάς οι τσάντες περιορίζονται σε μια συλλογή με totes και ώμου, που έχουν πρακτική αξία στην καθημερινότητα μας. Παρ' όλα αυτά, αξίζει μία θέση ανάμεσα τους και μία μικρή κομψή τσάντα για τις εξόδους. Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις δώρο αυτή τη μικρή πολυτέλεια, που θεωρείται υπερβολή αλλά είναι στο wish list κάθε γυναίκας.

Loading...

Πιτζάμες

Οι πιτζάμες είναι μία εξίσου προσιτή πολυτέλεια που την παραμελούμε. Ποια δεν θα ήθελε ένα ζευγάρι σατινέ ή μαλακές σαν χάδι πιτζάμες;

Loading...

Κασμιρένια Πουλόβερ

Σε ζεσταίνουν σαν αγκαλιά και έχουν διαχρονική αξία, ενώ τα σχέδια τους κινούνται σε safe επιλογές, όπως και τα νούμερα τους. Ένα κασμιρένιο πουλόβερ αποτελεί την ιδανική πρόταση δώρου για τις εορτές.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ