Follow us

Christmas Sweaters | Βρήκαμε τα πιο κομψά πουλόβερ με την πιο εορταστική διάθεση

Η μόδα βάζει τέλος στα άσχημα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και μας προτείναι τις πιο κομψές εκδοχές.

Christmas Sweaters | Βρήκαμε τα πιο κομψά πουλόβερ με την πιο εορταστική διάθεση Pixel Formula

Είτε είσαι λάτρης είτε όχι, τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά και όλες μας έχουμε μπει από νωρίς στο Xmass Mood. Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να υποδεχτείς την πιο χαρούμενη περίοδο της χρονιάς. Οι στολισμοί των σπιτιών, των γραφείων, της εστίασης και των δρόμων της πόλης έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και αυτό που λείπει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο είναι τα απαραίτητα fashion items για τις εορταστικές εμφανίσεις μας. Σήμερα, παρ΄όλα αυτά, δεν θα κάνουμε λόγο για λαμπερά μίνι φορέματα, παπούτσια με εκκεντρικές λεπτομέρεις και statement αξεσουάρ για τις βραδινές εμφανίσεις, τα πάρτι και το ρεβεγιόν που πλησιάζουν. Όχι, σήμερα θα μιλήσουμε για το πιο cozy, άνετο και μαλακό σαν χάδι fashion item, που έχει δυστυχώς μία κακιά φήμη. Ο λόγος για τα Χριστουγεννάτικα πουλόβερ, που έχουν συμπεριληφθεί στα ugly trends, τις τάσεις δηλαδή που λατρεύουμε να μισούμε.

Η μόδα μας συστήνει τα πιο κομψά πουλόβερ

Με τις ισορροπίες της βιομηχανίας της μόδας συνεχώς να αλλάζουν εγκαινιάζοντας μία άλλη πραγματικότητα, εκείνη της μετα-κορονοϊού εποχής, πολλά από τα must haves και cult pieces της εκάστοτε σεζόν αλλάζουν εξίσου. Τα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ είναι ένα από αυτά τα κομμάτια.

Οι fashionistas τα έχουν ήδη αναδείξει στις αναρτήσεις τους και το street style τους, ενώ δεν λείπουν από τα shopping hauls τους. Από την άλλη πλευρά, τα brands έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις δικές τους εκδοχές των εν λόγω πουλόβερ. Εμείς, λοιπόν, αναζητώντας εκείνα, που αξίζουν τόσο την επένδυση όσο και μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας, βρήκαμε τα παρακάτω.

Ανάμεσα στις επιλογές από προσιτά brands θα ανακαλύψεις χρώματα, μοτίβα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε εορταστική περίσταση. Plus, η φετινή A/W σεζόν επιβάλλει πολύ χρώμα και μαξιμαλιστική διάθεση. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα πουλόβερ που συνδυάζει τα παραπάνω και σε βάζει σε Xmass Mood.

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ για εσένα!

Πουλόβερ με πέρλες, & Other Stories

Πουλόβερ με πλεξίδες και γεωμετρικά κοψίματα, Massimo Dutti

Μπλούζα ζιβάγκο μακρυμάνικη από αγνό μαλλί Merino, Benetton

Πουλόβερ με ρόμβους και ''V'', Zara

Πουλόβερ με ογκώδη μανίκια, BSB

Πουλόβερ με Χριστουγεννιάτικο μοτίβο, Tezenis

Μακρυμάνικη, πλεκτή μπλούζα με λεπτομέρεια βολάν στο λαιμό και στο μπροστά μέρος, Regalinas

Πουλόβερ με πλέξη, Attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ