Follow us

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα που θα φορέσεις περισσότερο στις φετινές γιορτές

...γιατί υπάρχει πάντα χώρος στη γκαρνταρόμπα για ένα νέο μαύρο φόρεμα.

black dress Pixel Formula

Εάν και πλησιάζει να κλείσει 100 χρόνια ζωής, το μικρό μαύρο φόρεμα έχει καταφέρει να παραμείνει αναλλοίωτο στον χρόνο, τις τάσεις και τις κοινωνικές νόρμες της κοινωνίας. Γεννήθηκε το 1926 στο Παρίσι από την Gabrielle Chanel και μέχρι σήμερα θεωρείται το item που κάθε γυναίκα έχει στη συλλογή της όποιο κι αν είναι το στιλ, η ηλικία, ο σωματότυπος ή οι κοινωνικές καταβολές της. Είναι ιδανικό για κάθε πιθανή περίσταση, όσο casual ή formal κι αν είναι, ενώ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και στην τέχνη του κινηματογράφου. Από το μαύρο φόρεμα που σχεδίασε ο Cristóbal Balenciaga για την Anita Ekberg και χάρισε στην ταινία του Fellini "La Dolce Vita" το Oscar Κοστουμιών μέχρι το μαύρο, στράπλες φόρεμα της Rita Hayworth στην ταινία Gilda και το μαύρο φόρεμα της Audrey Hepburn διά χειρός Hubert de Givenchy στην ταινία Breakfast at Tiffany's, το little black dress έχει γνωρίσει iconic στιγμές.

Τα πιο κομψά κοσμήματα για να προσθέσεις λάμψη στα εορταστικά looks

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο τόσο περισσότερο θέλουμε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο glam εμφανίσεις. Εκτός όπως από τις παγιέτες, τις πούλιες και τα στρας, φίνα υφάσματα όπως το βελούδο είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Συγκεκριμένα, ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή του Mango και ξεχωρίσαμε ένα μαύρο φόρεμα που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της, το οποίο μάλιστα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο της περίοδο των γιορτών. Ο λόγος για ένα μαύρο, βελούδινο φόρεμα σε midi μήκος που θα σε βάλει αμέσως σε εορταστικό κλίμα.

Dress to Revenge | 10 celebrities που αντιμετώπισαν με στιλ τους χωρισμούς τους

Ο λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι πως μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά dress code. Για παράδειγμα, για μία casual chic, αλλά με γιορτινή διάθεση εμφάνιση μπορείς να το φορέσεις με loafers ή ακόμα και με knee length, δερμάτινες μπότες, ενώ εάν το συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου γόβες θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ κομψό party look. Αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια και κολιέ με στρας θα προσθέσουν ακόμα περισσότερη λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Η must have αγορά που αξίζει να κάνεις

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα που θα φορέσεις περισσότερο στις φετινές γιορτές
Φόρεμα βελούδινο δέσιμο Mango

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ