Follow us

Πώς θα ντυθείς σαν μία πραγματική σχεδιάστρια μόδας | Βρήκαμε τα πιο fashionable tips και looks

Τι μας συμβουλεύουν να φορέσουμε οι Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας.

Πώς θα ντυθείς σαν μία πραγματική σχεδιάστρια μόδας | Βρήκαμε τα πιο fashionable tips και looks Pixel Formula

Ως συντάκτριες μόδας αυτό που κέντριζε την προσοχή μας και ''γαργαλούσε'' την περιέργεια μας ήταν οι άνθρωποι πίσω από τις συλλογές, τις ιδέες και τα looks. Εκείνοι που εμπνεύστηκαν τα ρούχα που θαυμάζουμε, εκείνοι που εξελίσσουν το στιλ και αλλάζουν μέσα από τη δική τους προσωπική ματιά και δράση τη βιομηχανία της μόδας. Θέλουμε να μάθουμε από πού εμπνέονται, ποια fashion items ξεχωρίζουν στις συλλογές αλλά και την γκαρνταρόμπα τους, πώς θα χαρακτήριζαν το στιλ τους, τι θα άλλαζαν σε αυτό και τι φοράνε στην καθημερινότητα τους. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα, που θα θέλαμε να ρωτήσουμε κάθε σχεδιαστή και σχεδιάστρια. Παρ' όλα αυτά, μπορούμε να βρούμε και μόνες μας τις απαντήσεις σε κάποια από αυτά και πιο συγκεκριμένα εκείνα τα ερωτήματα που αφορούν το προσωπικό στιλ και το ντύσιμο τους. Βάλαμε, λοιπόν, σκοπό να βρούμε τη στιλιστική συνταγή, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς να ντυθούμε σαν πραγματικές σχεδιάστριες μόδας, φέρνοντας στη δική μας γκαρνταρόμπα την κομψότητα και τη δημιουργικότητα τους.

Styling 101| Πώς θα ντυθείς σαν μία σχεδιάστρια μόδας

Για να υιοθετήσεις τα looks τους και να εξελίξεις με το πιο σωστό τρόπο το στιλ σου δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο backstage pass ή VIP status. Για καλή μας τύχη τα social media έχουν πράγματι εκδημοκρατίσει τη μόδα και εμείς βρήκαμε έναν τρόπο για να ανακαλύψουμε τα μυστικά των fashion experts. Ποιες άλλες θα μπορούσαν να έχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στη μόδα από τις ίδιες της Ελληνίδες σχεδιάστριες, οι οποίες δημιουργούν μόδα κάτω από δυσμενείς πολλές φορές συνθήκες; Φυσικά καμία, για αυτό και εμείς ανοίξαμε τα τετράδια μας και κρατήσαμε σημειώσεις από το στιλ τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όσα μάθαμε από τις masters της μόδας.

1. Για να πειραματιστείς με το στιλ σου και να παραμείνεις ζεστή και κομψή όλο τον χειμώνα, παίξε με το layering όπως η Βάσσια Κωσταρά.

Loading...

2. Τα staple της γκαρνταρόμπας είναι οι καλύτεροι σου φίλοι. Επένδυσε σε ένα total denim outfit που θα φέρει την πιo 70s πινελιά στην καθημερινότητα σου, όπως η Νάντια Ράπτη.

Loading...

3. Στην ίδια φιλοσοφία με το παραπάνω tip μπορείς να προσθέσεις πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου προσθέτοντας ρετρό στοιχεία. Έντονοι ώμοι και vintage prints θα κάνουν κάθε look σου αξιοζήλευτο. Plus, είναι διαχρονικά κομμάτια, που θα φοράς ξανά και ξανά. Δες τη συλλογή της Στεφανίας Βαϊδάνη για να πάρεις μία γεύση.

Loading...

4. Το έχουμε πει πολλάκις αλλά θα το τονίσουμε ξανά: Τα αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπουν από τις εμφανίσεις σου. Μία statement ζώνη, ένα καπέλο και μία πασμίνα θα φέρουν άλλον αέρα στα looks σου. Δες την Αθηνά Οικονομάκου.

Loading...

5. Τα κοσμήματα δεν αξιοποιούνται μόνο στις ''ειδικές περιστάσεις''. Είναι η προσιτή πολυτέλεια που μπορείς να φοράς κάθε μέρα. Δώσε μία χολιγουντιανή νότα στα looks σου, όπως η Κατερίνα Ψωμά, γιατί το αξίζεις!

Loading...

6. Το παλτό καθορίζει το look σου, για αυτό και αξίζει να επενδύσεις πάνω του. Η Χριστίνα Κοντοβά προτείνει τις ουδέτερες αποχρώσεις για μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία αλλά και διαχρονικότητα. Τι πιο κομψό, άλλωστε, από ένα καμηλό παλτό;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ