Follow us

Celia Kritharioti | Ποιες διάσημες έντυσε στα British Fashion Awards 2021

8 δημιουργίες με την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας στο κόκκινο χαλί των British Fashion Awards 2021.

Celia Kritharioti | Ποιες διάσημες έντυσε στα British Fashion Awards 2021 Splash/Ideal Images

Φαίνεται πως η Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti είχε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα αυτό το μήνα, αφού ο Νοέμβριος αποδείχτηκε ιδιαίτερα παραγωγικός για τον οίκο και τη δημιουργικότητα της. Πριν λίγες ημέρες η σχεδιάστρια παρουσίασε μία Couture συλλογή στα ''MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project'', η οποία όπως αναφέρει ''ήταν εμπνευσμένη από τη δύναμη του γυναικείου σώματος που τόσο πολύ έχει αδικηθεί τον τελευταίο καιρό''. Ήταν μία συλλογή γεμάτη cut-outs, αισθησιασμό και σέξι γυναικεία κομμάτια. Το μαύρο ξεχώρισε στις δημιουργίες της, ενώ το look των μοντέλων ολοκλήρωσαν μαύρα επιβλητικά γυαλιά ηλίου. Σήμερα, όμως, η Celia Kritharioti απασχολεί την επικαιρότητα και την fashion κοινότητα με τις δημιουργίες της, που έντυσαν σημαντικά πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας στα φετινά βραβεία British Fashion Awards στο Λονδίνο.

Loading...

Ποιες διάσημες έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί των British Fashion Awards φορώντας Celia Kritharioti;

Δεν μας έκανε εντύπωση που είδαμε τόσο την ίδια τη σχεδιάστρια όσο και τις δημιουργίες της σε ένα κόκκινο χαλί, καθώς η ίδια έχει ντύσει αμέτρητες διασημότητες για ποικίλες εκδηλώσεις και Red Carpets. Η Celia Kritharioti έδωσε το παρών στα φετινά βραβεία με 8 δημιουργίες, μετρώντας και αυτή που φόρεσε η ίδια. Κάθε ένα από τα looks είχε την χαρακτηριστική λάμψη και τη μαξιμαλιστική διάθεση, που λατρεύει η σχεδιάστρια. Οι ρομαντικές λεπτομέρειες δεν έλειπαν, ενώ φτερά, κρόσσια, μεταλλιζέ υφές, στρας και όγκοι κέντρισαν την προσοχή μας αναγνωρίζοντας απευθείας την σχεδιαστική υπογραφή της.

Ας τις δούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

Η Andriana Lima εμφανίστηκε με ένα λευκό two-piece αποτελούμενο από ένα μακρυμάνικο top και μία φούστα με σκίσιμο, δύο κομμάτια διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες.

Loading...

Η Ana Beatriz Barros El Chiaty φόρεσε μία δίχρωμη δημιουργία με ογκώδη μανίκια στο πάνω μέρος και βελουτέ φούστα με λεπτομέρεια από πέτρες.

Loading...

Η fashion influencer Leonie Hanne φόρεσε ένα ασύμμετρο φόρεμα, με ανοιχτή πλάτη και μακρύ μανίκι σε ροζ απόχρωση, το οποίο ήταν γεμάτο από κρόσσια.

Celia Kritharioti | Ποιες διάσημες έντυσε στα British Fashion Awards 2021

Η συντάκτρια Sarah Harris φόρεσε ένα μίντι φόρεμα με σκίσιμο, μακρύ μανίκι και κλειστή λαιμόκοψη, το οποίο ήταν see-through και κεντημένο με κρυστάλλους.

σαρα χαρισ

Η Claire Holt φόρεσε ένα strapless φόρεμα με ογκώδη φούστα σε χρυσή μεταλλιζέ απόχρωση. Το σχέδιο έφερε και ένα μπροστινό σκίσιμο.

Loading...

Η fashion influencer Jessica Wang φόρεσε μία ογκώδης, off-shoulder, μάξι δημιουργία με τούλι και κρυστάλλους.

Loading...

Η Eva Alexandridis εμφανίστηκε με μια χρυσή μάξι δημιουργία με κλειστή λαιμόκοψη, η οποία και αυτή έφερε κρυστάλλους.

Eva Alexandridis

Η σχεδιάστρια Celia Kritharioti δημιούργησε μία επιβλητική και κομψή εμφάνιση φορώντας ένα λευκό top με έντονους ώμους, μακρύ μανίκι και κλειστή λαιμόκοψη και μία ογκώδης μαύρη φούστα.

ψελια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ