Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Φόρεσε την τάση της μόδας που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

Το comeback των ταγιέρ.

kat ken NDP Photo Agency

Μπορεί αυτή την περίοδο να έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στα staples κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας, δηλαδή τα πουλόβερ, τα παλτό και τις cozy ζακέτες, ωστόσο δεν παύουμε να ονειρευόμαστε την επόμενη σεζόν. Ο βασικότερος λόγος είναι η τάση των ταγιέρ που πρωταγωνίστησε στις SS22 συλλογές οίκων όπως οι Dior και Chanel, την οποία ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε.

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα που θα φορέσεις περισσότερο στις φετινές γιορτές

Η πρώτη σκέψη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες για τα ταγιέρ είναι το ντύσιμο από παλαιότερες δεκαετίες. Ωστόσο, τα ταγιέρ της νέας σεζόν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν "παλιά” και ακόμα περισσότερο "ξεπερασμένα”. Αντιθέτως είναι πολύ σύγχρονα, κομψά και άκρως κοριτσίστικα, κάνοντας μας να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για να υιοθετήσουμε την εν λόγω τάση.

Ζέτα Μακρυπούλια | Φόρεσε το ιδανικό βελούδινο κοστούμι για χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως ανυπομονεί όσο και εμείς, αφού υιοθέτησε την top τάση της άνοιξης στην καρδιά του χειμώνα, δείχνοντας μας πως μπορούμε να φορέσουμε και εμείς ένα ταγιέρ αυτή την περίοδο. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Super Κατερίνα” επέλεξε ένα ταγιέρ της ελληνικής εταιρείας Lynne, που αποτελείται από cropped σακάκι και mini φούστα σε έντονη, πράσινη απόχρωση που είναι το απόλυτο color trend της σεζόν. Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε το ταγιέρ της με μαύρο τοπ και μαύρες, over the knee μπότες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με chain ζώνη και χρυσά κοσμήματα, που έκαναν το look της ακόμα πιο λαμπερό.

Styling Tip

Ακόμα κι αν η Κατερίνα Καινούργιου σού δείχνει έναν τρόπο για να φορέσεις το ταγιέρ σε βραδινή έξοδο, αυτό το co-ord που επιστρέφει από το παρελθόν είναι ιδανικό και για casual chic σύνολα. Μπορείς να το φορέσεις με flat παπούτσια όπως τα sneakers, τα loafers ή ακόμα και με combat μποτάκια.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δείξει επίσης την προτίμηση της στα ταγιέρ. Το μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής "Style Me Up" φόρεσε ένα ταγιέρ που αποτελείται από κοντό σακάκι και μίνι φούστα στο πιο κοριτσίστικο καρό μοτίβο, δηλαδή το καρό vichy στις αποχρώσεις του μαύρου και του έντονου ροζ. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με εμπριμέ μπλούζα, δημιουργώντας έτσι ένα mix and match συνδυασμό και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε επίσης hot pink χρώμα.

Loading...

Get the look

Σακάκι tweed με λεπτομέρειες lurex Lynne

Τοπ με halter neck Zara

Μινι φούστα tweed Lynne

Μαύρες, δερμάτινες μπότες Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ