Follow us

Δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα; | Ανακαλύψαμε το πιο glam playsuit για τις γιορτές

Κοριτσίστικο και πολύ κομψό.

SEQUINNED Splash News / Ideal Image

Πλέον μετράμε αντίστροφα για το τέλος του 2021 και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με την πιο λαμπερό και χαρούμενο τρόπο. Εκτός από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, αυτή η περίοδος είναι γεμάτη με glitter αφού τα αγαπημένα μας brands κυκλοφορούν τις γιορτινές συλλογές τους. Παγιέτες, πούλιες και στρας θα αναδείξουν την πιο λαμπερή πλευρά μας, αρκεί να βρούμε τα items που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για να σε βοηθήσουμε, ρίξαμε μία ματιά στη νέα partywear συλλογή του Zara και ανακαλύψαμε το ιδανικό item για εσένα που δεν θέλεις να φορέσεις για ακόμα μία χρονιά κάποιο φόρεμα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα playsuit με μαύρες παγιέτες, το οποίο έχει στο μπούστο έναν μαύρο φιόγκο. Ο λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι πως είναι άκρως κοριτσίστικο και πολύ ιδιαίτερο.

Πώς θα το φορέσεις;

Συνδύασε το με ένα μαύρο, οπάκ καλσόν για τις κλασικές μαύρες γόβες σου για ένα chic αποτέλεσμα. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να αναδειχθείς ως η party queen του ρεβεγιόν, μπορείς να το συνδυάσεις με καλσόν που είναι διακοσμημένο με μικρά στρας και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Editor's Picks

Δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα; | Ανακαλύψαμε το πιο glam playsuit για τις γιορτές
Playsuit Zara

Θα το βρεις εδώ.

Καλσόν με τρουκς Calzedonia
Καλσόν με τρουκς Calzedonia

Θα το βρεις εδώ.

Μαύρες γόβες Tsakiris Mallas
Μαύρες γόβες Tsakiris Mallas

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ