Follow us

Ψάχνεις το τέλειο δώρο για τις fashionistas φίλες σου; Αυτές είναι οι Carpisa τσάντες που θα τις ενθουσιάσουν

Η νέα Christmas Collection 2021 της Carpisa θα σε ενθουσιάσει.

Carpisa τσάντες Courtesy of Carpisa

Οι τσάντες είναι το αξεσουάρ που ολοκληρώνει κάθε μας εμφάνιση και μπορεί να κάνει τα looks μας στις γιορτινές εξόδους ακόμα πιο εντυπωσιακά. Φυσικά, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να προσφέρεις ως χριστουγεννιάτικο δώρο στις γυναίκες τις ζωής σου. Ο shopping προορισμός είναι ένας και συγκεκριμένα, η νέα Christmas 2021 συλλογή της Carpisa, στην οποία θα βρεις τα πιο κομψά σχέδια τόσο για εσένα όσο και για τις φίλες σου.

Ψάχνεις το τέλειο δώρο για τις fashionistas φίλες σου; Αυτές είναι οι Carpisa τσάντες που θα τις ενθουσιάσουν

Το must have αξεσουάρ

Φέτος τον χειμώνα οι τάσεις της μόδας στις τσάντες είναι πολλές και διαφορετικές, ώστε να ικανοποιήσουν κάθε fashionista. Από τη νέα συλλογή της Carpisa ξεχωρίσαμε τις κροκό baguette bags, αλλά και οι τσάντες ώμου και χειρός που είναι ιδανικές για κάθε σύγχρονη γυναίκα, αφού συνδυάζουν πρακτικότητα και μεγάλη χωρητικότητα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι τσάντες σε καρό μοτίβο όπως το pied de poule και το tartan, οι οποίες είναι ιδανικές για day to night εμφανίσεις.

Carpisa

Carpisa

Carpisa

Carpisa

Carpisa

Carpisa

Εάν σου αρέσει η street style αισθητική και είσαι λάτρης των logos, η σειρά "Ada" θα σε ενθουσιάσει. Σε αυτή θα βρεις σακίδιο πλάτης, shopping bag, τσάντα χειρός με ιμάντα σε τρία διαφορετικά μεγέθη, που είναι όλα διακοσμημένα με το μονόγραμμα της Carpisa. Θα τις βρεις μάλιστα σε δύο χρωματικές επιλογές, μπορντό με λευκό ή μαύρο με ροζ.

Carpisa
Carpisa
Carpisa

Σε περίπτωση που αγαπάς τα διαχρονικά σχέδια, τότε η σειρά της Carpisa με τσάντες από γνήσιο δέρμα είναι το απόλυτο must have στις εμφανίσεις σου. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικά σχέδια που κάθε γυναίκα με στιλ αξίζει να έχει στη συλλογή της, τις οποίες μάλιστα μπορείς να βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Νude, απαλό μοβ και μαύρο.

Carpisa

Carpisa

Carpisa

Σούπερ προσφορά 3+1

Μέχρι 15 Δεκεμβρίου στα καταστήματα Carpisa, για κάθε 3 προϊόντα που θα αγοράσεις από οποιαδήποτε συλλογή (τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ) παίρνεις ΔΩΡΟ 1 ακόμα, ίσης αξίας με το οικονομικότερο από τα τρία.

Ξεφύλλισε τον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο της Carpisa και βρες το πιο κοντινό σου κατάστημα εδώ.

Carpisa

Glam your Style

Για εσένα που αγαπάς τη διακριτική λάμψη, η Carpisa σού προτείνει να επενδύσεις σε μία -ή και περισσότερες- τσάντες της σειράς "Lorena". Τα συγκεκριμένα σχέδια είναι όλα σε metallic αποχρώσεις του γκρι, του μοβ και του μπλε, ώστε να επιλέξεις εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στο ντύσιμο σου.

Ο βασικότερος λόγος για να τις επιλέξει είναι επειδή είναι πολύ ελαφριές και χωρούν όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου.

Carpisa
Carpisa

Mini Bags by Carpisa

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας για τη σεζόν, η Carpisa δημιούργησε τη σειρά "Andromeda", η οποία αποτελείται από τσαντάκια σε prints σαύρας, με ιμάντα ώμου και ασορτί πορτοφολάκι για τα κέρματα. Θα τις βρεις σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το μαύρο, το μπεζ και το powder pink.

Carpisa
Carpisa
Carpisa

Travel with Me

Φέτος επιστρέφουμε στα ταξίδια και οι νέες και πολύ κομψές bucket bags της Carpisa γίνονται η καλύτερη επιλογή για το travel style σου. Χωρούν όλα όσα χρειάζεται να έχεις μαζί σου στο ταξίδι, ενώ μπορείς να τις φορέσεις τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις. Θα τις βρεις σε έξι διαφορετικά χρώματα όπως το μπορντό αλλά και σε μοτίβα όπως το καρό.

Carpisa
​​​​Carpisa
Carpisa
Carpisa

Gift Guide by Carpisa

Μία κομψή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα πολύ χαρούμενη και αυτό το γνωρίζει καλά η Carpisa. Όποια κι αν είναι η ηλικία ή το στιλ της μητέρας, της φίλης ή της αδερφής σου, οι τσάντες ώμου, τα σακίδια, τα πορτοφόλια, οι τα organizers και τα γάντια, οι clutch bags, οι μπιζουτιέρες, οι ομπρέλες και οι πασμίνες είναι μερικές μόλις από τις επιλογές για δώρα που μπορείς να κάνεις από τη Christmas Collection 2021 της Carpisa.

Carpisa

Carpisa

Carpisa

Carpisa

We love Brocade

Τέλος, η Carpisa δημιούργησε μία σειρά από τσάντες που έχουν ως έμπνευση τα brocade υφάσματα. Σακίδια πλάτης, τσάντες ώμου, shoppers και τσαντάκια που έχουν κατασκευαστεί εξ' ολοκλήρου από φυτικές ίνες και μπορείς να τις βρεις σε έξι παραλλαγές ύφανσης.

Carpisa
Carpisa
Carpisa

Social media

Instagram @CarpisaOfficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ