Follow us

10 τρόποι για να φορέσεις το τζιν παντελόνι ακόμα και τα Χριστούγεννα

Το τζιν παντελόνι μετατρέπεται σε key item για τα glam looks των γιορτών.

street style Splash News / Ideal Image

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει το τζιν παντελόνι στις εμφανίσεις μας. Το παντελόνι που ταιριάζει με τα πάντα και είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, στιλ ή σωματότυπου έχει τη μαγική ικανότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές περιστάσεις, casual ή formal. Στις φετινές γιορτές μάλιστα, σου προτείνουμε να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων ή στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Ουσιαστικά, το τζιν ως basic κομμάτι θα λειτουργήσεις όπως ο καμβάς, ώστε να προσθέσεις tops, παπούτσια και αξεσουάρ που θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα πιο λαμπερό και γιορτινό. Το item που θα κάνει ένα look να ξεχωρίσει αμέσως είναι τα παπούτσια. Ευτυχώς για όλες μας, οι νέες συλλογές των shoe brands προσφέρουν τεράστια ποικιλία από γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα, διακοσμημένα με στρας ή με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο, τα οποία θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Όσον αφορά στα tops που μπορείς να επιλέξεις, οι προτάσεις είναι και πάλι πολλές. Μία safe και διαχρονική επιλογή είναι το λευκό και το μαύρο πουκάμισο, που σε συνδυασμό με τα party shoes και τα κοσμήματα θα δημιουργήσουν ένα σούπερ glam αποτέλεσμα. Μία εξίσου κομψή επιλογή είναι τα tank tops αλλά και τα tops με cut outs που αγκαλιάζουν το σώμα και το αναδεικνύουν με τον πιο θηλυκό τρόπο. Σε περίπτωση όμως που θέλεις μία πιο statement επιλογή, ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα ή ένα τοπ με πούπουλα στα μανίκια θα αναβαθμίσει στη στιγμή κάθε εορταστική εμφάνιση.

-1 Με blazer και μαύρες γόβες

Loading...

-2 Με σατέν τοπ

Loading...

-3 Με λευκό πουκάμισο

Loading...

-4 Με tank top, λαμπερά κοσμήματα και party shoes

Loading...

-5 Με party shoes

Loading...

-6 Με top με cut outs

Loading...

-7 Με μαύρο πουκάμισο με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Loading...

-8 Με γόβες και πουκάμισο σε έντονο χρώμα

Loading...

-9 Με crop top σε metallic υφή

Loading...

-10 Με statement πουκάμισο

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ