Follow us

Ετοιμάζεσαι για χριστουγεννιάτικη απόδραση; | Τα looks που θα φορέσεις στο ταξίδι και τις εξορμήσεις σου

Τα κομμάτια που δεν λείπουν από την αποσκευή μιας ενημερωμένης fashionista.

Calvin Klein Calvin Klein

Με τα Χριστούγεννα μία ανάσα μακριά σίγουρα όλες μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τις εορταστικές εβδομάδες. Κάποιες από εμάς επικεντρώνονται στις βραδινές εξόδους και τους εορτασμούς, άλλες στα οικογενειακά τραπέζια, ενώ είναι και αυτές που πειραματίζονται για πρώτη φορά με τα εδέσματα των Χριστουγέννων. Ας μην ξεχνάμε, όμως, και εμάς (ή και εσένα) που κανονίζουμε μία εορταστική εξόρμηση φέτος αξιοποιώντας το διάλειμμα από την καθημερινότητα και τους πιεστικούς της ρυθμούς με δραστηριότητες σε ορεινούς προορισμούς. Άλλωστε, μετά από τους περιορισμούς των προηγούμενων περιόδων έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ για να ετοιμάσουμε τις αποσκευές μας και να ευχαριστηθούμε την ηρεμία και όσα μπορεί να μας προσφέρει η φύση. Όμως, τι θα πακετάρουμε στις αποσκευές για να είμαστε τόσο ζεστές και άνετες όσο και stylish στη χριστουγεννιάτικη απόδραση;

Packing 101 - Xmas Edition | Τι θα πακετάρεις στις χριστουγεννιάτικες εκδρομές σου

Βασικός στόχος του styling σε αυτές τις περιστάσεις είναι η ζεστασιά κάτι που θα καταφέρουμε δημιουργώντας σύνολα με πολλά layers. Τ-shirts, κορμάκια, φούτερ, πανωφόρια και παλτό θα μας κρατήσουν άνετες όσο χαμηλά και αν πέσει η θερμοκρασία. Επίσης, χρειαζόμαστε παντελόνια με αντοχή, όπως τζιν, αλλά και άνεση, όπως φόρμες. Η πρακτικότητα είναι απαραίτητη όσον αφορά το χειμερινό ντύσιμο των εξορμήσεων μας, ωστόσο, άλλο τόσο αναγκαία είναι και η κομψότητα. Πρόκειται για μία απαραίτητη προϋπόθεση όσον αφορά τις ινσταγκραμικές αναρτήσεις, που όλες σκοπεύουμε να κάνουμε.

Πώς θα αναβαθμίσουμε αυτά τα σύνολα για να κάνουμε stylish εμφανίσεις στις διακοπές των Χριστουγέννων; Το street style έχει την απάντηση: ουδέτερες αποχρώσεις, logomania, relaxed σιλουέτες και μινιμαλ αισθητική. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν ξεχωρίσει στα looks των πιο ενημερωμένων fashionistas θα τα βρεις στη συλλογή του Calvin Klein Jeans, που λάνσαρε και τον νέο του ιστότοπο, το calvinklein.gr. Εκεί υπάρχουν όλα τα modern essentials της εμβληματικής μάρκας, με έμφαση στην άνεση και τη μινιμαλιστική αισθητική. Τα hero κομμάτια της Calvin Klein, που περιλαμβάνουν το best- seller Modern Cotton, τα Cotton Stretch underwear και τα iconic και 90s αισθητικής Calvin Klein Jeans, θα είναι επίσης διαθέσιμα στο καινούργιο e-shop του brand.

Αναζητώντας τα must have για το πακετάρισμα μας βρήκαμε τα παρακάτω fashion items, που εγγυώνται τόσο τη ζεστασιά όσο και το στιλ για αξιοζήλευτες εμφανίσεις φέτος τα Χριστούγεννα από τη συλλογή στο calvinklein.gr. Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα athleisure fashion items για να είσαι απολύτως προετοιμασμένη για τη χειμερινή εορταστική απόδραση σου.

Οι συλλογές Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμες στο calvinklein.gr στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Κολάν με λάστιχο στη μέση και logo, Calvin Klein

Μαύρη φόρμα με logo, Calvin Klein

T-shirt με logo, Calvin Klein

Πουλόβερ - ζιβάγκο, Calvin Klein

Πουλόβερ με logo, Calvin Klein

Oversized πουλόβερ με logo, Calvin Klein

Puffer μπουφάν με δερμάτινη όψη, Calvin Klein

Puffer μπουφάν με ζώνη, Calvin Klein

Τζάκετ με επένδυση sherpa, Calvin Klein

Φούτερ σε άνετη γραμμή, Calvin Klein

Oversized φούτερ - ζιβάγκο, Calvin Klein

Ψηλόμεσο mom τζιν, Calvin Klein

Φόρμα σε φαρδιά γραμμή, Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ