Follow us

Βρήκαμε το ιδανικό κόκκινο φόρεμα για να ενθουσιάσεις στο ρεβεγιόν

Το κόκκινο φόρεμα έχει κερδίσει τόσο τη Lady Gaga όσο και την Kate Middleton.

Βρήκαμε το ιδανικό κόκκινο φόρεμα για να ενθουσιάσεις στο ρεβεγιον Splash/Ideal Images

Το κόκκινο αποτελεί ένα έντονο χρώμα, που διεγείρει τα συναισθήματα και φέρει αρκετές ερμηνείες. Είναι το χρώμα της φωτιάς και του αίματος, οπότε συνδέεται άμεσα με την ενέργεια, τον πόλεμο, την σωματική και ψυχική δύναμη, την αποφασιστικότητα, το πάθος, την επιθυμία και την αγάπη. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του 2012, το κόκκινο χρώμα μας κάνει πιο ελκυστικές. Παράλληλα, αυτή την περίοδο το κόκκινο δίνει το παρών στις εορταστικές διακοσμήσεις όπως επίσης και στο ντύσιμο. Δικαίως το κόκκινο είναι το πιο Χριστουγεννιάτικο χρώμα και το πιο κατάλληλο για το ρεβεγιόν και εμείς σου βρήκαμε το ιδανικό κόκκινο φόρεμα, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος στο ρεβεγιόν, στις εμφανίσεις σου μετά το τέλος των εορτών και τις επόμενες σεζόν.

Red Dress | Το φόρεμα που θα σου κλέψει την καρδιά

Το φόρεμα είναι ίσως η go to επιλογή όλων μας, όταν πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες επίσημες εμφανίσεις. Αποτελεί one piece outfit και χρειάζεται μονάχα τα αξεσουάρ για να ολοκληρώσουν το look. Ευκολοφόρετο, άκρως θηλυκό, ευέλικτο και κομψό το φόρεμα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Όταν, όμως, συνδυαστεί με το κόκκινο φόρεμα θα μας αναδείξει στις βασίλισσες της βραδιάς!

Δεν είναι τυχαίο που οι ιέρειες του στιλ ανά τον κόσμο το επιλέγουν πάντα για τα red carpet looks, καθώς πράγματι τις κάνει να ξεχωρίζουν και να μένουν αξέχαστες. Οι πρόσφατες εμφανίσεις των Zendaya, Lady Gaga, Penelope Cruz, Kate Middleton, Sabrina Carpenter, Kristen Stewart, Jourdan Dunn και Victoria Beckham αποδεικνύουν πως όποιο και αν είναι το στιλ, η σιλουέτα, η περίσταση και η αισθητική σου το κόκκινο φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή σου.

Βρήκαμε το ιδανικό κόκκινο φόρεμα για να ενθουσιάσεις στο ρεβεγιόν
Victoria
Lady GAGA

Εμείς σου βρήκαμε το ιδανικό κόκκινο φόρεμα στην εορταστική συλλογή της Mango. Πρόκειται για ένα σατινέ μίντι φόρεμα με τιράντες που κολακεύει κάθε σωματότυπο και μπορέις να το φοράς κάθε χρόνο λόγω της διαχρονικότητας του. Μπορείς να δημιουργήσεις ενδιαφέροντες αντιθέσεις με τα αξεσουάρ ή να δημιουργήσεις total red looks. Οι δυνατότητες είναι πολλές!

mango
Κόκκινο φόρεμα από 100% μετάξι, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ