Follow us

Δε θέλεις να φορέσεις φόρεμα την Πρωτοχρονιά; Αυτές είναι οι εναλλακτικές προτάσεις

Δεν χρειάζεται να στερηθείς την κομψότητα και τη λάμψη, γιατί βρήκαμε όσα χρειάζεσαι.

Δες θες να φορέσεις φόρεμα την Πρωτοχρονιά; | Αυτές είναι οι εναλλακτικές προτάσεις Splash/Ideal Images

Βασικός στόχος ως συντάκτριες μόδας είναι να βοηθάμε κάθε αναγνώστρια να εξελίσσει το στιλ της. Θέλουμε ανάμεσα στα clicks και τα άρθρα να βρίσκει όσα χρειάζεται για να αναβαθμίσει κάθε της look, από εκείνο του γραφείου έως αυτό που προορίζεται για μία βραδινή έξοδο. Κάθε μία είναι διαφορετική και ψάχνει την ανάλογη στιλιστική έμπνευση για αυτό και εμείς καθημερινά γυρνάμε όλο τον κόσμο και την κοινότητα της μόδας για να τη βρούμε. Το σημερινό στιλιστικό μάθημα είναι αφιερωμένο σε εσένα, που φέτος την Πρωτοχρονιά θες να κάνεις τη διαφορά. Αν επιθυμείς να μείνεις μακριά από τα φορέματα, τις φούστες και τις αέρινες γραμμές ή τις ασφυκτικές τους σιλουέτες, τότε σου έχουμε τη λύση.

Πώς θα ξεχωρίσεις την Πρωτοχρονιά | Φορέματα κάν'τε λίγο στην άκρη... ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό

Μερικές φόρες όλες μας -η κάθε μία για τους δικούς της λόγους- επιθυμούμε κάτι πιο άνετο και safe από ένα φόρεμα. Όσο στιλιστικά ευέλικτο και αν είναι, όσο και αν έχει ταυτιστεί με τη σαγήνευση και τη θηλυκότητα, θέλουμε κάτι διαφορετικό... Η Πρωτοχρονιά μπορεί να είναι μία από αυτές τις ημέρες. Τι θα φορέσουμε; Αναζητήσαμε τη στιλιστική έμπνευση στα social media και πιο συγκεκριμένα στους λογαριασμούς των fashion insiders στο Instagram. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και παρακάτω συγκεντρώσαμε 7 σύνολα, που θα σου δώσουν τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι για το εορταστικό look σου.

Τι χρειάζεται να προσέξεις;

Πέρα από τις παρακάτω προτάσεις καλό είναι να δώσεις προσοχή σε 3 πράγματα για να δημιουργήσεις ένα κομψό, εντυπωσιακό και διαφορετικό σύνολο:

1. Η ποιότητα των ρούχων να είναι υψηλή. Αν προεξέχουν κλωστές και το εκάστοτε ρούχο φαίνεται πολυφορεμένο, τότε θα σου αφαιρέσει πολλούς πόντους από τις εμφανίσεις σου.

2. Επίλεξε σωστά τα αξεσουάρ σου. Μία εκκεντρική τσάντα, statement παπούτσια και αντίστοιχα κοσμήματα θα κάνουν κάθε σου look καλύτερο.

3. Να φορέσεις ρούχα που αναδεικνύουν και αγκαλιάζουν υπέροχα το σώμα σου.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ