Follow us

Last Minute Call | Πώς θα κάνεις εντυπωσιακά looks απόψε με 5 βασικά ρούχα που έχεις στην γκαρνταρόμπα

Πουλόβερ, δερμάτινο, μαύρο και λευκό παντελόνι, plus ένα φόρεμα, τι μάς κάνουν; 5 ιδανικά σύνολα για το ρεβεγιόν.

Last Minute Call | Πώς θα κάνεις εντυπωσιακά looks απόψε με 5 βασικά ρούχα που έχεις στην γκαρνταρόμπα Splash/Ideal Images

Όσα άρθρα και αν έχουμε γράψει μέχρι στιγμής ξέρουμε πως ανάμεσα στις αναγνώστριες μας βρίσκονται εκείνες, που άφησαν το σύνολο της Πρωτοχρονιάς για την τελευταία στιγμή. Ήρθε, όμως, η στιγμή και τώρα ξέρουμε, πως γυρίζετε τη μία κρεμάστρα μετά την άλλη, τα ρούχα πετιούνται αριστερά και δεξιά και κάπου τώρα η απελπισία πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Εμείς προνοήσαμε και παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 διαφορετικά σύνολα κατάλληλα για το βράδυ με 5 κομμάτια που έχεις σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου. Αν, λοιπόν, έχεις ένα πουλόβερ, ένα φόρεμα και δερμάτινο, λευκό και μαύρο παντελόνι τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πως θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά εορταστικά looks.

Όταν τα basics γίνονται οι σωτήρες μας στο βραδινό ντύσιμο

Ας ξεκινήσουμε από τη μεγάλη τάση της σεζόν το δερμάτινο, που σίγουρα απέκτησες στη μορφή ενός παντελονιού. Μπορείς να το φορέσεις με ένα bustier top και ανάλογα τη διάθεση σου να προσθέσεις είτε ένα ζευγάρι combat boots για άνεση είτε high heels για επιβλητικότητα. Μην ξεχάσεις μόνο τα εκκεντρικά κοσμήματα για να δώσεις την απαραίτητη λάμψη.

Loading...

Στην ίδια άνετη φιλοσοφία, μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως κομψό look με το μαύρο σου τζιν ή tailored παντελόνι. Συνδύασε το με ένα μαύρο τοπ, είτε με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως cut outs και παγιέτα, είτε ένα απλό halter ή ζιβάγκο, και ένα λευκό blazer αντί για το λευκό πουκάμισο. Key items εδώ είναι τα αξεσουάρ μαλλιών αλλά και τα κοσμήματα.

Loading...

Στην γκαρνταρόμπα σου έχεις σίγουρα ένα cozy πουλόβερ σε ουδέτερες αποχρώσεις. Βγάλε το από την κρεμάστρα και συνδύασε το είτε με μαύρο σορτς (ίσως να έχεις ένα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου) είτε με μία φούστα. Πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό καλσόν, ψηλές γόβες και εκκεντρικά σκουλαρίκια και είσαι έτοιμη.

Loading...

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει πως λατρεύεις τη μόδα και σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου έχεις ένα φόρεμα. Είτε είναι ένα casual πλεκτό είτε ένα απλό μαύρο πρόσθεσε κοσμήματα, ψηλές γόβες και ένα καλσόν (επίλεξε με print) και έχεις το ιδανικό σύνολο.

Loading...

To λευκό τζιν που δεν έχεις φορέσει εδώ και καιρό μπορείς να το συνδυάσεις με ένα crop top ή ακόμα καλύτερα ένα σατινέ πουκάμισο, γόβες και σκουλαρίκια και έχεις άλλη μία εναλλακτική για να αποφύγεις να φορέσεις το φόρεμα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ