Follow us

Το φαινομενικά βαρετό πουλόβερ που δεν λείπει από καμία εκλεπτυσμένη γκαρνταρόμπα

Αν χρειάζεσαι ένα πουλόβερ τότε σίγουρα είναι αυτό.

Το φαινομενικά βαρετό πουλόβερ που δεν λείπει από καμία εκλεπτυσμένη γκαρνταρόμπα Pixel Formula

Ο καιρός μάς δείχνει τα δόντια του και έτσι η θερμοκρασία τείνει όλο και να κατεβαίνει. Το κρύο έρχεται, λοιπόν, να ντύσει τις ημέρες, ενώ η γκαρνταρόμπα μας σηκώνει ψηλά τα χέρια. Η αλήθεια είναι πως το ζεστό ντύσιμο είναι μία δύσκολη υπόθεση, καθώς για να πετύχουμε την άνεση σε χαμηλές θερμοκρασίες, πρέπει να προσθέσουμε πολλά ρούχα. Έτσι, το layering γίνεται ο εφιάλτης μας με τα κομμάτια του look μας να φαίνονται κάπως... αταίριαστα αλλά και λίγο άκομψα συνδυασμένα μαζί. Είναι και ο όγκος τους, βέβαια, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το styling. Για όλους τους παραπάνω λόγους βάλαμε σκοπό μας να αναζητήσουμε το κατάλληλο κομμάτι που θα μας προσφέρει ζεστασιά και κομψότητα χωρίς να στερηθούμε το στιλ μας. Πού καταλήξαμε; Σε ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που όλες μας έχουμε παραμελήσει και πολλές το έχουμε βγάλει εκτός των εμφανίσεων μας. Ο λόγος για το λευκό -και όλες τις αποχρώσεις του- πουλόβερ.

Το ζεστό και κομψό πουλόβερ που δεν θα χορτάσεις να το φοράς

Το πουλόβερ δεν ανακαλύφθηκε τώρα φυσικά. Υπήρχε και θα υπάρχει σε κάθε συλλογή. Ωστόσο, μετά από τόσα χρόνια φορώντας το έφτασε η στιγμή του κορεσμού του. Οι απανταχού fashionistas, από την άλλη πλευρά, δεν φαίνεται να το έχουν ξεχάσει ούτε και να το έχουν αντικαταστήσει με κάποιο άλλο ζεστό κομμάτι. Αντιθέτως, δεν λείπει από καμία τους εμφάνιση. Από το layering πάνω από το σατινέ φόρεμα μέχρι το athleisure look με το κολάν, αλλά και το office ready combo με γόβες και τζιν, το πουλόβερ και δη εκείνο σε λευκή απόχρωση δίνει το παρών σε όποιο street style και αν κοιτάξουμε.

Loading...

Δεν μπορούμε να τις αδικήσουμε, αφού πρόκειται για ένα fashion item που πέρα από τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που προσφέρει, έχει συνδεθεί με την πολυτέλεια, την κομψότητα και το εκλεπτυσμένο στιλ. Τόσο η υφή του όσο και το χρώμα του το κάνουν ακαταμάχητο.

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σχέδια, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Όποια και αν είναι η σιλουέτα που ψάχνεις, θα τη βρεις στην shopping list μας.

Πουλόβερ ζιβάγκο σε φαρδιά γραμμή, H&M.

Τσόχινο πουλόβερ με πλεξίδες, Stradivarius.

Πουλόβερ από ανάμεικτο μοχέρ με ύφανση γάζας, Benetton.

Oversized πουλόβερ, Zara.

Απαλό πουλόβερ με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη, Marks & Spencer.

Πουλόβερ σε κρεμ απόχρωση, About You.

Oversized πουλόβερ, Mango.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ