Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το two - piece που ανανεώνει το κλασικό ταγέρ

Η παρουσιάστρια φέρνει την νέα εποχή στο office style.

Μπέττυ Μαγγίρα NDP Photo Agency

Αρκετές από εμάς μπήκαμε με γρήγορες διαδικασίες σε τηλεργασία, καθώς τα κρούσματα της πανδημίας χτύπησαν κόκκινο κατά τη διάρκεια των εορτών. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επιστρέψουμε άμεσα στο γραφείο. Το comeback στην επαγγελματική ζωή πρέπει να γίνει με στιλ, αφού η νέα χρονιά μας το επιβάλλει. Δεν γίνεται να μην αξιοποιήσουμε την ευκαιρία της φρέσκιας αρχής του '22 και να μην εξελιχθούμε σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ο στιλιστικός βέβαια είναι αυτός που μας απασχολεί εδώ περισσότερο και βρήκαμε το ιδανικό σύνολο για να επιστρέψεις στο γραφείο στην γκαρνταρόμπα της Μπέττυς Μαγγίρα.

Η νέα εκδοχή του ταγέρ που θα κάνουμε άμεσα δική μας

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει επιστρέψει δυναμικά στην δημόσια σφαίρα και τη showbiz μέσα από την καθημερινή πρωινή εκπομπής της ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' στο τηλεοπτικό σταθμό του Open. Έτσι, η εκκεντρική ηθοποιός και παρουσιάστρια αρπάζει κάθε αφορμή για να δημιουργήσει ενδιαφέροντα σύνολα διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο της ''καλοντυμένης''. Πότε επιλέγει διαχρονικά looks και πότε εντελώς μοντέρνα και on trend outfits. Σε κάθε περίπτωση καταφέρνει να αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον μας.

Το ίδιο συνέβη και με την πρόσφατη της εμφάνιση στο πλατό, όπου η ίδια επέλεξε να φορέσει την πιο μοντέρνα εκδοχή του ταγέρ. Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη με co-ord σύνολο με snake print -μία μεγάλη τάση των τελευταίων σεζόν που δεν φαίνεται να φεύγει από τις πρώτες θέσεις. Το εν λόγω σετ αποτελείται από μία στενή μίνι φούστα, που τελειώνει λίγο πάνω από το γόνατο, και ένα oversized blazer. Το κλασικό ταγέρ στις safe επιλογές του μαύρου, καφέ και γκρι έτσι παραγκωνίζεται και η εκδοχή του σε εκκεντρικά μοτίβα και σύγχρονες γραμμές προτιμάται.

Loading...

Το look της Μπέττυς Μαγγίρας, μάλιστα, φέρνει την όψη δέρματος -άλλη μία τεράστια τάση της σεζόν- και ανήκει στη συλλογή του Forever Unique. Η ίδια ολοκλήρωσε το outfit της με μαύρες μυτερές γόβες από το shoe brand Envie Shoes.

Get the look

Blazer και μίνι φούστα με snake print και όψη δέρματος, Forever Unique

Μυτερές γόβες, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ