Follow us

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το casual ντύσιμο που θα φορέσεις τις επόμενες εβδομάδες

Η ηθοποιός δεν στερήθηκε τίποτα από την κομψότητα στη χαλαρή βόλτα με το παιδί της.

MissBloom TEAM
Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον λόγο που δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν; NDP

Είναι εύκολο να φορέσεις ένα φούτερ, ένα ψηλόμεσο κολάν και αθλητικά παπούτσια για να βγεις για μία χαλαρή βόλτα, μία casual περίσταση ή μία σύντομη έξοδο. Το δύσκολο είναι, όμως, να αναβαθμίσεις το εν λόγω look σε ένα ενδιαφέρον σύνολο που θα κεντρίσει την προσοχή για όλους τους σωστούς λόγους. Η πανδημία συνέβαλλε σε αυτή την εξέλιξη του χαλαρού ντυσίματος και το αθλητικό look μεταμορφώθηκε σε athleisure aka την πιο εύκολη λύση για αυτές τις περιστάσεις. Οι απανταχού fashionistas έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ και βλέπουμε καθημερινά αμέτρητους τρόπους και style combos για να αναβαθμίσουμε τα αθλητικά ρούχα και να τα συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα της γκαρνταρόμπα μας. Παρ' όλα αυτά, ξεχωρίσαμε την τελευταία εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη, το look της οποία μας έδωσε στιλιστική έμπνευση.

How to | Η Κατερίνα Παπουτσάκη μάς δείχνει πως θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο σύνολο για μία χαλαρή βόλτα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός, που κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτισε πρόσφατα σε μία πρωινή βόλτα με το παιδί της στην παιδική χαρά. Ως πολυάσχολη μαμά έπρεπε να δημιουργήσει πάνω από όλα ένα άνετο, casual και ζεστό look που δεν θα στερούνταν τίποτα από την κομψότητα. Τι έκανε για αυτό;

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η Κατερίνα Παπουτσάκη επένδυσε σε μία διαχρονική τάση του χειμερινού ντυσίματος, το καρό πανωφόρι. Το εν λόγω κομμάτι είναι το hero piece που αναβάθμισε το χαλαρό σύνολο της. Η ίδια το φόρεσε πάνω από ένα ζεστό πουλόβερ και ανοιχτόχρωμο cropped τζιν σε στενή γραμμή. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με λευκά αθλητικά -ένα staple σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και μία αναγκαιότητα για τις μαμάδες. Από την εμφάνιση της δεν έλειπε η crossbody τσάντα της, το σχέδιο που αφήνει τα χέρια ελεύθερα και χωράει τα απαραίτητα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το casual ντύσιμο που θα φορέσεις τις επόμενες εβδομάδες

Get the tartan coat

Επειδή η θερμοκρασία κάνει απαραίτητο ένα ζεστό πανωφόρι παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καρό shackets, παλτό και τζάκετ που αξίζουν μία θέση στις εμφανίσεις σου. Δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και υπόσχονται να κάνουν κάθε σου look -ακόμα και το αθλητικό- πιο κομψό.

Loading...

Καρό shacket, Regalinas

Καρό παλτό, La Redoute

Καρό shacket, Zara

Καρό παλτό, Stradivarius

Καρό παλτό, H&M

Καρό παλτό, Helmi

Καρό τζάκετ, Pull & Bear

Καρό παλτό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ