Follow us

Πώς θα κάνεις το puffer μπουφάν να φαίνεται πιο κομψό

Πώς θα δημιουργήσεις looks που αποπνέουν πολυτέλεια με πρωταγωνιστή το casual μπουφάν.

Πώς θα κάνεις το puffer μπουφάν να φαίνεται πιο κομψό Splash/Ideal Images

Θα ήταν ψέμα να πούμε πως υπάρχει μία γυναικεία γκαρνταρόμπα χωρίς το πιο ζεστό, πρακτικό και σε πολλές περιπτώσεις άχαρο πανωφόρι. Είναι το σχέδιο που μας ανάγκαζαν να φοράμε στην παιδική ηλικία οι γονείς μας και το μισούσαμε με όλη μας την καρδιά. Ήταν φουσκωτό, μας περιόριζε στις κινήσεις και το μόνο που θέλαμε ήταν να το βγάλουμε. Fast forward δύο δεκαετίες και το εν λόγω κομμάτι όχι άπλα δίνει το παρών στις συλλογές μας αλλά το φοράμε οικειοθελώς. Το puffer μπουφάν, το πουπουλένιο πανωφόρι επανασυστήθηκε ως το απόλυτο κομμάτι του χειμερινού street style. Μόλις και 3 χρόνια πριν θεωρούνταν passé. Δεν το βλέπαμε στις συλλογές των luxury fashion houses και σε καμία περίπτωση στα looks των ιερειών του στιλ και των celebrities. Τι άλλαξε;

Η πανδημία ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα ακόμα και στο ντύσιμο μας. Το πουπουλένιο μπουφάν είναι μέρος των τάσεων που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των κατ' οίκων περιορισμών. Άνετο, ζεστό και αταίριαστο με όσα είχαμε συνηθίσει ήταν το hero piece του post pandemic look, που έγινε το masterpiece του σημερινού ντυσίματος.

Loading...

Το πουπουλένιο μπουφάν επανασυστείνεται | Πώς θα το κάνουμε να φαίνεται πολυτελές και κομψό

Όταν οι συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 κυκλοφόρησαν τρίβαμε τα μάτια μας, καθώς δεν πιστεύαμε πως βλέπαμε τα puffer σε τόσα σχέδια και διακοσμημένα με τα πιο πολύτιμα μονογράμματα. Έπειτα κάθε celebrity, που σέβεται τον εαυτό της, έχει φωτογραφηθεί με κάποια εκδοχή του πουπουλένιου μπουφάν. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις των Kim Kardashian και της Irina Shayk.

Loading...

Από την άλλη πλευρά οι απανταχού ιέρειες του στιλ έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το puffer μπουφάν. Το βλέπουμε να φοριέται με γόβες, με glamorous σύνολα, με βραδινά outfits και καθημερινά looks. Έχει γίνει το κομμάτι, που προσθέτει ένα αβίαστο coolness σε κάθε εμφάνιση και μπορείς να υιοθετήσεις το look ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Δημιούργησε μονοχρωμίες. Για να γίνει ένα puffer πιο κομψό θα πρέπει να το συνδυάσεις με αποχρώσεις που αποπνέουν πολυτέλεια, όπως το μαύρο και τα nudes.

Loading...

2. Πρόσθεσε κομψά αξεσουάρ. Η κατάλληλα τσάντα σε συνδυασμό με ένα chic ζευγάρι παπουτσιών θα αναβαθμίσουν απευθείας τον casual χαρακτήρα του.

Loading...

3. Φόρα στενές γραμμές. Επειδή το πουπουλένιο μπουφάν έχει όγκο θα πρέπει να κρατήσεις το υπόλοιπο σύνολο σε στενή γραμμή, για μία καλαίσθητη ισορροπία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ