Follow us

Τάσεις 2022 | Ποιες τσάντες θα κρατήσουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Οι trend forecasters μίλησαν: Αυτές είναι οι πιο on trend τσάντες.

Τάσεις 2022 | Ποια τσάντες θα κρατήσουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas Pixel Formula

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου τα πληκτρολόγια των trend forecasters, τα άτομα που αναλύουν δεδομένα και προβλέπουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις σεζόν, πήραν φωτιά. Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως δύσκολο να ξεχωρίσεις τα fashion items, τις αισθητικές και τα looks, που θα προτιμηθούν περισσότερο, αφού η καθημερινότητα μας διαρκώς αλλάζει. Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη βιομηχανία της μόδας και έτσι υπάρχει πάντα μία απόκλιση στις προβλέψεις των fashion experts. Ωστόσο, ένα είναι απολύτως σίγουρο: Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν και χρονιά θα δούμε το Y2K στιλ να κυριαρχεί σε κάθε street style και αξεσουάρ. Από τα γυαλιά ηλίου, στις μίνι φούστες και τις chunky πλατφόρμες έως τις τσάντες και τα κοσμήματα, η Y2K αισθητική ήρθε για να μείνει.

Loading...

Σήμερα, παρ΄όλα αυτά, θα εστιάσουμε κυρίως στο πιο χρήσιμο αξεσουάρ και δική μας προσωπική προτίμηση, τις τσάντες. Πέρα από τη χρηστική τους αξία (χωράνε τα απαραίτητα αντικείμενα για την εκάστοτε περίσταση), οι τσάντες παίζουν σημαντικό στιλιστικό ρόλο στην εμφάνιση μας. Ως αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν το πιο απλό σύνολο και να προσθέσουν σε ένα glamorous. Σε κάθε περίπτωση, ολοκληρώνουν μοναδικά το look. Για αυτό και είναι απολύτως σημαντικό να έχουμε το ιδανικό σχέδιο για την κατάλληλη έξοδο.

Loading...

Ποιες τσάντες θα κυριαρχήσουν στις τάσεις το 2022

Μελετώντας τις φετινές τάσεις σε αυτό το αξεσουάρ πέσαμε πάνω σε ένα μικρού μήκους βίντεο στο Tik Tok, το οποίο πράγματι συγκέντρωσε τα επικρατέστερα trends στις τσάντες για το 2022. Βλέπουμε πως η μαξιμαλιστική διάθεση του Y2K στιλ είναι εμφανής σε μερικές, ενώ στην πλειοψηφία τους τα μικρά μεγέθη έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως επίσης και οι έντονες αποχρώσεις.

Αν θες να μάθεις ποιες είναι οι πιο hot τσάντες του 2022, δες το παρακάτω βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ