Follow us

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει το ροζ | Πώς θα φορέσεις το χρώμα που θα προτιμηθεί όσο κανένα άλλο την άνοιξη

Τα looks της παρουσιάστριας που μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα και όλη την άνοιξη.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Οι τάσεις για τη σεζόν του 2022 στην πλειοψηφία τους έχουν μία ρομαντική διάθεση με τα preppy looks, τις παστέλ αποχρώσεις και τις θηλυκές λεπτομέρειες στα ρούχα και τα αξεσουάρ να δίνουν το παρών στις περισσότερες συλλογές. Σήμερα θα μιλήσουμε, ωστόσο, για το ροζ , το χρώμα που θα δεις να φοριέται όσο κανέναν άλλο τους επόμενους μήνες. Το εν λόγω χρώμα πληροί όλες τις προϋποθέσεις των trend της άνοιξης του 2022 και η Δανάη Μπάρκα έχει 4 προτάσεις για να το υιοθετήσεις και εσύ. Η παρουσιάστρια λατρεύει το ροζ και έχει δημιουργήσει πολλές εμφανίσεις με πρωταγωνιστή αυτό το χρώμα, που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις αντίστοιχες.

Η Δανάη Μπάρκα μάς δείχνει πως θα φορέσουμε το ροζ αυτή την άνοιξη

Το preppy look είναι ανάμεσα στις πιο hot τάσεις του 2022 και δεν γίνεται να μην την υιοθετήσεις. Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε μία πλεκτή κοντή ζακέτα με ''V'' λαιμόκοψη, λευκό πουκάμισο, τζιν καμπάνα παντελόνι, platform heels και μία μικρή ροζ στέκα. Το αποτέλεσμα ήταν on trend και μας άρεσε πολύ.

Loading...

Μία μακρυά πλεκτή ροζ ζακέτα θα σε συνοδεύσει από τους περιπάτους του Σαββατοκύριακου έως τα μονόχρωμα σύνολα σου στο γραφείο. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα ροζ παστέλ τοπ, μαύρο παντελόνι και nude combat μποτάκια για την ορεινή εξόρμησή της.

Loading...

Για τις κρύες ημέρες εμπιστεύσου ένα ροζ πουλόβερ σε loose γραμμή. Η Δανάη Μπάρκα το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και nude αθλητικά παπούτσια. Η ίδια πρόσθεσε και μία ροζ φλοράλ κορδέλα στα μαλλιά για extra στιλιστικούς πόντους.

Loading...

Ένα wrap dress θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση τις επόμενες εβδομάδες. Η Δανάη Μπάρκα δημιούργησε μία υπέροχη χρωματική αντίθεση με μυτερές γόβες σε mint απόχρωση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ