Follow us

Άψογη κάθε μέρα | Πώς θα ντυθείς κομψά χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα

5 προτάσεις για τα σύνολα της εβδομάδας που θα σου λύσουν τα χέρια.

Άψογη κάθε μέρα | Πώς θα ντυθείς κομψά χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα 5 προτάσεις για τα σύνολα της εβδομάδας Pixel Formula

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα μας χωρίς την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Άλλωστε, το καθημερινό ντύσιμο προσφέρει αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και αρκετούς λόγους για να σηκωθείς από το κρεβάτι. Για να ανανεώσεις το look σου αυτή την εβδομάδα συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 εύκολες προτάσεις συνόλων, που μπορείς να δημιουργήσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Όποιο outfit και αν ψάχνεις αυτή την εβδομάδα θα το βρεις παρακάτω.

Style Inspo | Με αυτά τα σύνολα θα είσαι κομψή χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα

Ας ξεκινήσουμε με λίγο χρώμα. Μπορείς να φορέσεις το χρώμα της σεζόν, το πράσινο. Μία φούστα σε κολακευτική γραμμή όπως η πένσιλ συνδυασμένη με μαύρα κομμάτια θα φέρει την απαραίτητη μοντέρνα πινελιά στο look σου.

Loading...

Άλλη μία τάση της σεζόν είναι το preppy look. Δημιούργησε ένα on trend σύνολο επιλέγοντας μία φούστα στο διαχρονικό καρό print, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μακρύ blazer και παπούτσια σε απόχρωση που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit.

Loading...

Οι μονοχρωμίες είναι ένας ασφαλής τρόπος για να δημιουργήσεις πραγματικά κομψά looks. Εμείς δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης στο λευκό total white look της Chiara Ferragni. Ένα καμπάνα παντελόνι με μία statement λεπτομέρεια όπως τα φτερά συνδυασμένο με ένα πουλόβερ με ''V'' λαιμόκοψη και μυτερές γόβες είναι ο τέλειος συνδυασμός για κάθε περίσταση, από το γραφείο έως το βραδινό ποτό.

Loading...

Και μετά το ιταλικό ταμπεραμέντο της Chiara Ferragni θα περάσουμε στη γαλλική φινέτσα της Julie Sergent Ferreri. Από την γκαρνταρόμπα της μπορείς να αναδημιουργήσεις το παρακάτω look με κομμάτια που έχεις ήδη στην δική σου. Το φλοράλ φόρεμα και οι μαύρες δερμάτινες μπότες πάντα θα είναι η ιδανική πρόταση για το καθημερινό ντύσιμό σου.

Loading...

Μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος με ένα λευκό T-shirt; Φυσικά και όχι. Για να το κάνεις να φαίνεται πιο πολυτελές δημιούργησε μία διχρωμία με το μαύρο. Ένα καμπάνα ψηλόμεσο παντελόνι, το μαύρο σου παλτό, μία statement τσάντα και τα κοσμήματά σου θα δημιουργήσουν την τέλεια στιλιστική συνταγή.

Άψογη κάθε μέρα | Πώς θα ντυθείς κομψά χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ