Follow us

Στη Bershka βρήκαμε τη ζακέτα που φοράει κάθε fashionista και δεν θα αποχωρίζεσαι την άνοιξη

Την έχεις ήδη συναντήσει σε κάθε ινσταγκραμικό προφίλ και εμείς σού τη βρήκαμε στην πιο προσιτή τιμή.

Στη Bershka βρήκαμε τη ζακέτα που φοράει κάθε fashionista και δεν θα αποχωρίζεσαι την άνοιξη Splash/Ideal Images

Αντικειμενικά μιλώντας, αν έχεις λογαριασμό στα social media τότε σίγουρα έχεις δει ένα ρούχο να ξεχωρίζει τόσο στα προφιλ των celebrities ανά τον κόσμο όσο και στις fashion infuencers. Είναι ένα τολμηρό κομμάτι, που δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα των ενημερωμένων fashionistas, ενώ τις επόμενες εβδομάδες δεν θα σταματήσουμε να το συναντάμε στις ανοιξιάτικες συλλογές. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα staple, που επανασυστείνεται στην πιο σέξι και μινιμαλιστική εκδοχή του και εμείς τη βρήκαμε στην πιο προσιτή εκδοχή του. Ο λόγος για την cropped ''La maille Pralù'' ζακέτα του γαλλικού οίκου Jacquemus.

Loading...

Η ζακέτα αυτή ήταν μέρος της συλλογής Fall Ready - to - Wear '21 του Γάλλου σχεδιαστή και την είχαμε θαυμάσει πρώτα πάνω στο supermodel Kendall Jenner. Το σχέδιο αυτό λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα του απευθείας μπήκε στις wish lists των fashionistas, ενώ οι μούσες του Simon Porte Jacquemus είχαν την ευκαιρία να την φορέσουν πρώτες και να δημοσιεύσουν τα looks στο Instagram. Η ''La maille Pralù'' ζακέτα είναι, άλλωστε, ένα άκρως ινσταγκραμικό κομμάτι, το οποίο όλες μας θα θέλαμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Οι περισσότερες την έχουν φορέσει ως τοπ, στην πιο αποκαλυπτική και risqué εκδοχή της, ενώ άλλες τη συνδύασαν με τοπ και μπουστάκια.

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

Έχει μία Υ2K αισθητική, που αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη τάση του 2022 και έτσι είδαμε παρόμοια σχέδια και σε άλλους μεγάλους οίκους, όπως ο Versace.

Loading...

Get the look

Θα βρει την ''La maille Pralù'' ζακέτα του γαλλικού οίκου Jacquemus στον επίσημο ιστότοπο του brand εδώ. Ωστόσο, επειδή μάς άρεσε πολύ αυτό το σχέδιο ξεχυθήκαμε στην αγορά για να βρούμε την πιο προσιτή εκδοχή της. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε, καθώς στο ανοιξιάτικο drop της Bershka είδαμε μία εκδοχή κάτω από 20 ευρώ και σε δύο αποχρώσεις: Λαδί και κρεμ.

Στη Bershka βρήκαμε τη ζακέτα που φοράει κάθε fashionista και δεν θα αποχωρίζεσαι την άνοιξη
Ζακέτα ριμπ ύφανση με λαιμόκοψη V και με λεπτομέρεια με στρας, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ