Follow us

Crush Test | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσαν την ίδια φούστα με διαφορετικό στιλ

Η Zeus + Dione φούστα που επέλεξαν οι δύο παρουσιάστριες.

stamatina tsimtsili-zeta makripoulia NDP Photo Agency

Το στιλ είναι ένας επιπλέον τρόπος έκφρασης για όλους τους ανθρώπους. Το ντύσιμο και οι στιλιστικοί συνδυασμοί που δημιουργούμε είναι μέρος της αισθητικής μας, αλλά και προέκταση της προσωπικότητας μας. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, όσοι άνθρωποι υπάρχουν στον πλανήτη, άλλα τόσα διαφορετικά στιλ υπάρχουν, αφού ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός.

Απόδειξη για τα παραπάνω είναι πως ακόμα κι αν δύο γυναίκες φορέσουν το ίδιο σύνολο ή το ίδιο ρούχο, η καθεμία θα δημιουργήσει ένα διαφορετικό look, θα προσθέσει τη δική της πινελιά στο σύνολο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίες φόρεσαν την ίδια φούστα, η καθεμία όμως με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία midi φούστα σε μπεζ απόχρωση, η οποία είναι δημιουργία του ελληνικού brand, Zeus + Dione. Το εν λόγω σχέδιο μάλιστα έχει φολκλόρ αισθητική, αφού πηγή έμπνευση για τη δημιουργία του είναι η παραδοσιακή ανδρική φορεσιά, Μπουζουράνα που έχει την καταγωγή της από την Ήπειρο. Οι δύο γυναίκες φόρεσαν αυτή την τόσο ιδιαίτερη φούστα με διαφορετικό τρόπο, ακολουθώντας την αισθητική και το στιλ τους.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε τη midi φούστα της με ένα εξίσου Zeus + Dione πουκάμισο στην ίδια απόχρωση, το οποίο είναι διακοσμημένο με μπλε και κόκκινα κεντήματα. Πρόσθεσε μία καφέ δερμάτινη ζώνη, ώστε να τονίσει τη μέση της και ολοκλήρωσε το casual chic σύνολο της με ένα ζευγάρι Mango μπότες που είναι στην ίδια απόχρωση με τη φούστα.

Loading...

Το look της Σταματίνας Τσιμστιλή

Η Σταμαντίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε ένα πιο ladylike σύνολο, συνδυάζοντας τη Zues + Dione φούστα της με καρό πουκάμισο σε αποχρώσεις του σκούρου πράσινου. Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα που δένουν γύρω από τον αστράγαλο.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ