Follow us

Ένας υπέροχος διαγωνισμός χειμερινής φωτογραφίας που θέλουμε κι εμείς να συμμετάσχουμε

Ανακαλύψτε την ομορφιά του χειμώνα με τη βοήθεια της Answear.

Answear Courtesy of Answear

Κάθε εποχή έχει τη δική της γοητεία, ωστόσο ο χειμώνας είναι ίσως η αγαπημένη μας. Ο λόγος κρύβεται στο γεγονός πως μπορείς να κάνεις πολλές και άκρως απολαυστικές δραστηριότητες ώστε να απολαύσεις αυτή την περίοδο του χρόνου. Μπορείς να δεις την αγαπημένη σου ταινία ή να διαβάσεις ένα νέο βιβλίο κάτω από τα σκεπάσματα, αγκαλιά με ένα ζεστό ρόφημα. Μπορείς να διοργανώσεις εξορμήσεις σε χειμερινούς προορισμούς και να απολαύσεις το χιονισμένο τοπίο. Να δοκιμάσεις ένα νέο χειμερινό σπορ ή να κάνεις πεζοπορία στον καθαρό αέρα. Ο χειμώνας γενικά είναι η ιδανική περίοδος για να δοκιμάσεις νέες δραστηριότητες που θα σε ανανεώσουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω ακόμα καλύτερα είναι να τα αποτυπώσεις με τον φακό του κινητού σου ή κάποιας κάμερας. Κάπως έτσι, αυτή η αίσθηση που νιώθεις όταν παίζεις χιονοπόλεμο με τους φίλους σου, όταν απολαμβάνεις τη ζεστή σοκολάτα ή όταν δοκιμάζεις ένα νέο σπορ θα παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο για να σου θυμίζει την ομορφιά του χειμώνα. Μάλιστα, αυτές οι φωτογραφίες μπορεί να σε βοηθήσουν να κερδίσεις ένα μεγάλο έπαθλο.

Ένας υπέροχος διαγωνισμός χειμερινής φωτογραφίας που θέλουμε κι εμείς να συμμετάσχουμε

Μετά από 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, το Answear.gr έχει φτάσει στην Ελλάδα για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και να ανανεώσεις το προσωπικό σου στιλ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εμπνευσμένο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί κάθε fashion ανάγκη σου.

Εκεί θα βρεις περισσότερα από 90.000 ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια με την υπογραφή διάσημων brands όπως Calvin Klein, Gant, Lacoste, Guess, Adidas, Nike, New Balance, Puma, Diesel, Levi’s, Lee, Wrangler, Tommy Hilfiger και Red Valentino.

Το Answear.gr μάλιστα σε βοηθά να υποδεχτείς τη νέα χρονιά, ανακαλύπτοντας νέες δραστηριότητες, διοργανώνοντας νέες περιπέτειες και δοκιμάζοντας νέα hobby. Όλα αυτά μέσα από τον Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας που έχει διοργανώσει.

Πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό της Answear;

Το Αnswear.gr δημιούργησε και σε προσκαλεί να συμμετέχεις στον πιο fun διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας, ο οποίος ονομάζεται Lifespiration Starts Here - Winter Edition. Ο τρόπος για να λάβεις μέρος είναι τόσο απλός που θα σε ενθουσιάσει. Χρειάζεται απλώς να δημοσιεύσεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία ή ένα βίντεο που να σχετίζεται με τη χειμερινή σου έμπνευση. Βασική προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου είναι να προσθέσεις στην ανάρτηση το hashtag #winterspirationgr και να κάνεις tag το @answear_gr.

Εάν μένεις στην Κύπρο μπορείς σαφώς και εσύ να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μέσω του Answear.cy προσθέτοντας στο post σου το hashtag #winterspirationcy και κάνοντας tag το @answear_cy.

Μέσα από τον Lifespiration Starts Here - Winter Edition διαγωνισμό φωτογραφίας θα αναδειχθούν τρεις νικητές από την Ελλάδα και τρεις νικητές από την Κύπρο. Το πρώτο βραβείο κερδίζει 500 ευρώ σε μετρητά και τα δύο άλλα βραβεία κερδίζουν 200 ευρώ.

Answear

Πώς θα κριθεί ο νικητής;

Οι φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στον πιο fun διαγωνισμό της Answear θα κριθούν από τρεις ανθρώπους που τρέφουν μεγάλη αγάπη για τον χειμώνα. Συγκεκριμένα, κριτές θα είναι η επιχειρηματίας και τηλεοπτική παρουσιάστρια Μυρτώ Κάζη, η δημοσιογράφος Εβίτα Τσιλοχρήστου και η travel experience designer Μαρία Κόφου.

Αντίστοιχα, κριτής για τις συμμετοχές που θα αφορούν την Κύπρο πρόκειται να είναι η αθλητικογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια Άντρεα Καφά.

Answear

Λεπτομέρειες του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στους Όρους και Προϋποθέσεις στα παρακάτω link για Ελλάδα και Κύπρο, αντίστοιχα: https://lifespirationstartshere.answear.gr/ και https://lifespirationstartshere.answear.cy/

Ανεβάστε τις δικές σας χειμερινές εμπνεύσεις μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ