Follow us

Τα must have κομμάτια για να ανανεώσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα μένοντας on budget

Βρήκαμε τα κομμάτια που θα σε κρατήσουν κομψή και ζεστή αυτή την εποχή.

MissBloom TEAM
Τα must have κομμάτια για να ανανεώσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα μένοντας on budget Courtesy of Pink Woman

Δεν είναι καθόλου ψέμα ότι ο χειμώνας μας δυσκολεύει αρκετά με το καθημερινό styling. Τα κομμάτια που πρέπει να συνδυάσουμε στις εμφανίσεις μας είναι περισσότερα και κυρίως πρέπει να διαθέτουν χαρακτηριστικά και ποιότητες που να προσφέρουν προστασία από το κρύο. Όμως, το μοντέρνο και κομψό στιλ παραμένει ζητούμενο και παρά τις δυσκολίες του χειμώνα, αυτός μάς προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία: είναι η εποχή των χειμερινών εκπτώσεων και άρα μια καλή περίοδος για ανανέωση της γκαρνταρόμπας χωρίς να επιβαρύνουμε το budget μας.

Οι εκπτώσεις που θα σε ενθουσιάσουν

Οι εκπτώσεις, λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία για να αντικαταστήσεις κομμάτια που δεν φοράς πια, να αποκτήσεις αυτά που σου λείπουν, να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου μερικά ακόμα από τα αγαπημένα σου. Το θέμα τώρα είναι σε ποια συλλογή μπορείς να βρεις συγκεντρωμένα όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για τα χειμερινά σου outfits και φυσικά, με την καλύτερη έκπτωση.

Εμείς κάναμε την ερευνά μας και ανακαλύψαμε τις μοναδικές εκπτώσεις που προσφέρει σε must – have items του χειμώνα η Pink Woman. Από puffer μπουφάν και παλτό μέχρι πουλόβερ, φούτερ και τζιν παντελόνια, μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις από το shopping από τη συλλογή της Pink Woman. Γιατί και διαθέτει ό,τι χρειάζεσαι με μοντέρνα σχέδια και νεανικά χρώματα, και σε εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και -60% και θα σου εξασφαλίσουν ότι δεν θα ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Έξυπνες αγορές εξάλλου σημαίνει να αποκτάς ό,τι ακριβώς έχεις ανάγκη για το στιλ σου και σε εξαιρετικές τιμές.

Τα must – have κομμάτια που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε

#1 Μακρύ puffer μπουφάν

Χειμώνας χωρίς μπουφάν δεν γίνεται και το απόλυτα must – have κομμάτι του, που έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas, είναι το puffer. Μπορείς να το φοράς καθημερινά από τη δουλειά μέχρι τις casual βόλτες σου ακόμα και να κάνεις layering πάνω από σακάκια, oversized πλεκτά και γιλέκα.

Τα must have κομμάτια για να ανανεώσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα μένοντας on budget

Θα το βρεις εδώ.

#2 Oversized ζιβάγκο πλεκτό

Τα πλεκτά ζιβάγκο, ιδίως σε χαλαρή γραμμή, είναι μία τάση που συνδυάζει άνεση, ζεστασιά και στιλ. Φόρεσέ το πάνω από κολάν και παντελόνια ή ακόμα και ως φόρεμα με χοντρό καλσόν και μπότες ως το γόνατο.

oversized ζιβάγκο πλεκτό Pink Woman

Θα το βρεις εδώ.

#3 Ζιβάγκο κροπ

Τα κροπ τοπ είναι μια αγαπημένη τάση της Gen Z και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από τις δικές σου εμφανίσεις. Φόρεσε ένα ζιβάγκο κροπ, που ταιριάζει στην εποχή, με τα τζιν παντελόνια σου ή και τις φόρμες σου και δημιούργησε looks που θα ζήλευαν οι διάσημες fashionistas.

Ζιβάγκο κροπ Pink Woman

Θα το βρεις εδώ.

#4 Wide leg ντένιμ

Τα wide leg ψηλόμεσα ντένιμ παντελόνια είναι απ' αυτά που κολακεύουν μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα, επομένως δεν γίνεται να τα αγνοήσεις από τις αγορές σου. Συνδύασε το με φούτερ μπλούζες και πλεκτά, με κολεγιακά τζάκετ και κοντά puffer μπουφάν για να δείχνεις ενημερωμένη και στιλάτη.

wide-leg ντενιμ με λάστιχο, Pink Woman

Θα βρεις εδώ.

#5 Κροπ φούτερ με τύπωμα & Jogger παντελόνι φόρμας

Οι φόρμες δεν ανήκουν μόνο στο ντύσιμο για το γυμναστήριο, η μόδα της έχει αναβαθμίσει σε επιλογή που μπορεί να υποστηρίξει τις casual βόλτες σου. Επένδυσε στα κομμάτια εκείνα που θα σε κάνουν να δείχνεις στιλάτη και βγες για τον καφέ σου ή τα ψώνια συνδυάζοντάς τη με μακριά puffer μπουφάν ή παλτό και σκούφο.

Κροπ φούτερ με τύπωμα Pink Woman
Jogger pαντελόνι φόρμας Pink Woman

Θα τα βρείτε εδώ & εδώ.

*Ανακάλυψε περισσότερες εκπτώσεις από την Pink Woman εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ