Follow us

Με αυτό το κομμάτι θα δημιουργήσεις αμέτρητα ανοιξιάτικα σύνολα

Ένα staple της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που δεν θα σταματήσεις να φοράς τις επόμενες εβδομάδες.

Με αυτό το κομμάτι θα δημιουργήσεις αμέτρητα ανοιξιάτικα σύνολα Pixel Formula

Ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Δύο λέξεις και τόσα πολλά συναισθήματα που τις περικυκλώνουν. Ας το παραδεχτούμε, μετά από την κακοκαιρία ''Ελπίς'' και την απίστευτα χαμηλή θερμοκρασία είμαστε παραπάνω από απλά έτοιμες να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα και πιο πολύ τα ζεστά, ογκώδη ρούχα του. Άλλωστε, στη χώρα μας είμαστε συνηθισμένες στη ζέστη, στις ηλιόλουστες ημέρες και τα ελαφριά ρούχα και σε αυτά θέλουμε να επιστρέψουμε. Ο πόθος μας, μάλιστα, φουντώνει ολοένα και περισσότερο με τις απανταχού fashionistas να μας δείχνουν τις νέες αγορές τους από τις ανοιξιάτικες συλλογές αλλά και τις τάσεις που θα επικρατήσουν τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Πώς να μην ανυπομονούμε μετά και εμείς για τις επόμενες εβδομάδες;

Loading...

Η αλήθεια είναι πως θα μετρήσουμε λίγες ακόμη χειμερινές μέρες με χαμηλή θερμοκρασία, όμως, η νέα σεζόν είναι μία ανάσα μακριά και έτσι από τώρα προετοιμαζόμαστε με τα απαραίτητα για να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη συλλογή μας. Άνετα τζιν παντελόνια, T-shirts, αέρινα φορέματα, κορμάκια και πλεκτά cropped ζακετάκια είναι ανάμεσα στα fashion items που προτείνουν οι περισσότερες fashion insiders για την επόμενη περίοδο. Προτού, όμως, επενδύσουμε πάνω τους με τα μάτια κλειστά κάναμε και εμείς τη δική μας έρευνα.

Ξεκινήσαμε με τις συλλογές των εμβληματικών οίκων και των μοντέρνων brands, συνεχίσαμε με τα προσιτά και τις επιλογές των fashionistas και καταλήξαμε στη δική μας γκαρνταρόμπα αναλύοντας τις ελλείψεις και τις αλλαγές που θα κάνουμε στο ανοιξιάτικο μας look. Πού καταλήξαμε; Σε ένα hero piece που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλη τη διάρκεια της άνοιξης.

Ντένιμ πουκάμισο | Κλασικό, ευέλικτο και κομψό

Ο λόγος για το ντένιμ πουκάμισο, ένα κομμάτι κλειδί κάθε γκαρνταρόμπας. Είναι κλασικό, κομψό και στιλιστικά ευέλικτο για να το φορέσεις από το γραφείο έως το βραδινό ποτό. Μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με το athleisure look σου πάνω από το αθλητικό κολάν ή να το φορέσεις με μία πένσιλ φούστα και μυτερές γόβες. Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες. Δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας και θα σου προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις την άνοιξη. Πραγματικά είναι ένα ρούχο που σου δίνει απεριόριστη στιλιστική ευελιξία για να αξιοποιήσεις κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Loading...
Loading...

Παρακάτω σού βρήκαμε τα ντένιμ πουκάμισα, που αξίζουν μία θέση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Ντένιμ πουκάμισο, Zara

Ντένιμ πουκάμισο, Benetton

Ντένιμ πουκάμισο, Mango

Ντένιμ πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, La Redoute

Ντένιμ πουκάμισο, Marks & Spencer

Ντένιμ πουκάμισο, H&M

Ντένιμ πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, Lynne

Ντένιμ πουκάμισο, Attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ