Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της Φλορίντας Πετρουτσέλι | Τα outfits με ιταλική φινέτσα που θα αντιγράψουμε

Δεν είναι τυχαίο που λένε πως ''Italians do it better''.

Φλορίντα Πετρουτσέλι Instagram | @florindu

Έχεις συνηθίσει να διαβάζεις για τις Γαλλίδες και πιο πολύ για τις Παριζιάνες. Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί εξυμνώντας το στιλ τους, αμέτρητα άρθρα έχουν πληκτρολογηθεί και ακόμα περισσότερες είναι οι αναρτήσεις και οι λογαριασμοί που έχουν ως στιλιστικό θέμα το ''parisian chic''. Δεν μπορούμε να τους αδικήσουμε, οι Παριζιάνες είναι πράγματι από τις πιο κομψές γυναίκες στον πλανήτη με τη ''je ne sais quoi'' φιλοσοφία να εφαρμόζεται και στην γκαρνταρόμπα τους. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα κάνουμε λόγο για τις μεγαλύτερες ανταγωνίστριες τους, τις Ιταλίδες και πιο συγκεκριμένα μία Ιταλίδα που έχουμε γνωρίσει μέσα από τη μικρή ελληνική οθόνη. Ο λόγος για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Είναι μίση Ελληνίδα, από τη πλευρά της μητέρας της, και μισή Ιταλίδα, από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις να διακρίνουμε την ιταλική φινέτσα της καταγωγής της. Μην ξεχνάς πως οι Ιταλίδες είναι γυναίκες που έχουν μεγαλώσει ανάμεσα στην ομορφιά και την τέχνη. Πώς να μείνει ανεπηρέαστο το στιλ τους; Με πλούσια ιστορία στη βιομηχανία της μόδας, οι Ιταλίδες είναι οι ιδανικές fashionistas για να μας δώσουν στιλιστικές συμβουλές με σκοπό να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας λίγο από την κομψότητα, τη σαγήνη και το ταμπεραμέντο τους. Για αυτό και μπήκαμε -διαδικτυακά- στην γκαρνταρόμπα της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Italians do it better | Τα looks της Φλορίντα Πετρουτσέλι που θα αναδημιουργήσουμε

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο ''Mega Καλημέρα''. Η ίδια έτσι έχει σχεδόν κάθε μέρα την ευκαιρία να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες εμφανίσεις και μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει.

Βασικά στοιχεία του look της, που φέρνουν στο μυαλό το ιταλικό γυναικείο στιλ, είναι οι στενές σιλουέτες, οι κολακευτικές γραμμές, μία χρωματική παλέτα που κινείται στις ουδέτερες και ασφαλείς αποχρώσεις, αλλά και η επιλογή των πιο θηλυκών τάσεων όπως το leather trend, οι cardigans και οι παστέλ αποχρώσεις. Κάθε της look ολοκληρώνεται με μυτερές γόβες και μίνιμαλ κοσμήματα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks της που ευχαρίστως θα αναδημιουργήσουμε. Φλοράλ φορέματα, γόβες σε έντονες αποχρώσεις, φούστες και σατινέ κομμάτια βρίσκονται στο wishlist μας.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ