Follow us

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; | Αυτό είναι το σύνολο των πιο κομψών γυναικών για αυτές τις ημέρες

Έχεις σίγουρα αυτά τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

Πρωτοχρονιά | Από το club μέχρι το μεσημεριανό τραπέζι και τον καφέ έτσι θα φορέσεις το λευκό πουκάμισο Pixel Formula

Έχουμε βρεθεί πολλάκις με αμέτρητες σπεσιαλίστες του στιλ και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τη βιομηχανία, τις τάσεις και το προσωπικό στιλ. Συνομιλώντας μαζί τους συγκεντρώνουμε αμέτρητες στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν αλλά και λάθη που αποφεύγουν. Η κάθε μία, ωστόσο, έχει το δικό της στιλ και στα παραπάνω μπορεί να διαφέρει η μία συμβουλή με την άλλη. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα tip με το οποίο συμφωνούν όλες τους.

Black & White | Ο συνδυασμός που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς

Ο λόγος για το σύνολο που βγάζει την κάθε μία από τις συνηθισμένες στιλιστικές δυσκολίες, όταν δεν ξέρει τι να φορέσει. Οι fashionistas, λοιπόν, μάς είπαν πως εμπιστεύονται τον συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου στα σύνολά τους. Πρόκειται για δύο χρώματα, που ταιριάζουν απολύτως μεταξύ τους και αποπνέουν αδιαμφισβήτητη κομψότητα, αριστοκρατία και καθαρότητα. Όλες έχουν πάνω από ένα μαύρο και ένα άσπρο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα τους, οπότε είναι εύκολο και γρήγορο να δημιουργήσουν ανάλογα σύνολα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις με βασικά και όχι μόνο ρούχα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, τις οποίες μπορείς να αναδημιουργήσεις. Θα ανακαλύψεις μία πληθώρα συνόλων για κάθε περίσταση και στιλ.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ