Follow us

Μαρία - Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το look που θα επέλεγε κάθε σύγχρονη πριγκίπισσα - Εσύ θα το φορούσες;

Ρομαντικό και σύγχρονο μαζί, το look της παίρνει την έγκριση μας.

Η Μαρία Ολυμπία με το Παριζιάνικο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου NDP

Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Πέρα από την ιστορία τους, κάθε μέλος προσπαθεί να εξελίξει τον αναχρονιστικό ρόλο της βασιλείας μέσα από τις δράσεις του. Ακόμα και οι στιλιστικές επιλογές τους παίζουν ρόλο σε αυτό. Σήμερα, ωστόσο, θα μιλήσουμε για την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας, η οποία κεντρίζει πάντα την προσοχή μας με την γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για την Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, την κόρη της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ και του Παύλου Γλυξμπουργκ. Η νεαρή είχε απασχολήσει την fashion κοινότητα με τα looks που είχε επιλέξει στον γάμο του θείου της Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ στην Αθήνα κι εμείς τότε είχαμε ξεχωρίσει το look με το μπλε φόρεμα με το μακρύ μανίκι, τη στενή γραμμή και την κολακευτική λαιμόκοψη.

Loading...

Η Μαρία - Ολυμπία μάς δείχνει πως ντύνεται μία σύγχρονη πριγκίπισσα

Η Μαρία - Ολυμπία δεν είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ωστόσο, όταν δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τη ζωή της, εμείς εστιάζουμε πάντα στις στιλιστικές της επιλογές. Ποια δεν θέλει να δει τι φοράει μία σύγχρονη "πριγκίπισσα"; Η Μαρία - Ολυμπία, μάλιστα, ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία μόδας από την πλευρά του modeling. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους και έχει αποκομίσει πέρα από εμπειρία και πολλά στιλιστικά tips. Άρα είναι η ιδανική για να μας προσφέρει έμπνευση και προτάσεις και το τελευταίο της look το αποδεικνύει.

Η ίδια έδωσε το παρών πρόσφατα σε μία επίσημη εκδήλωση και για αυτή επέλεξε ένα μίντι φλοράλ φόρεμα με halter λαιμόκοψη και πτυχώσεις που έδινε κίνηση και θηλυκότητα στη σιλουέτα της. Πρόκειται για ένα σχέδιο του brand Erdem, το οποίο θα βλέπαμε σε κάθε γκαρνταρόμπα των royals και πιο συγκεκριμένα στις νεαρές πριγκίπισσες ανά τον κόσμο. Συνδυάζει το φλοράλ print, που έχουμε δει να το φοράει και η Kate Middleton, αλλά και την κομψή κολακευτική σιλουέτα, που προτιμούν οι royals.

Loading...

Get the look

Το φλοράλ φόρεμα είναι μία πρόταση για όλες τις ώρες, που προσφέρει στιλιστική ευελιξία και κομψότητα. Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε τις εναλλακτικές προτάσεις με διαφορετικά μήκη, looks και χρώματα, για να υιοθετήσεις το look της Μαρίας - Ολυμπίας Γλύξμπουργκ που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα. Plus, είναι η τέλεια προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Μίντι φλοράλ φόρεμα, La Redoute

Μίντι φλοράλ φόρεμα με cut out, Mango

Μίντι φλοράλ φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη, Zara

Μίντι φλοράλ φόρεμα με cut out, Pink Woman

Μίντι φλοράλ φόρεμα, Massimo Dutti

Μίνι φλοράλ φόρεμα, BSB

Μίντι φλοράλ φόρεμα, Madame Shoushou

Μίντι φλοράλ φόρεμα, Attrattivo

Μίνι φλοράλ φόρεμα, Parabita

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ