Follow us

Valentine's Day | Τι δώρο θα του πάρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ποια fashion items έχουν την έγκρισή μας;

Valentine's Day | Τι δώρο θα του πάρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου iStock

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ανάσα μακριά και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Έχουμε ορισμένο χρόνο -που δεν είναι πολύς- για να βρούμε τα κατάλληλα δώρα για τους αγαπημένους μας. Ο πανικός αν δεν σε είχε καταβάλει τις προηγούμενες ημέρες τότε σίγουρα αρχίζει να απλώνει τα χέρια του απειλητικά προς το μέρος σου. Για να αποφύγεις την ανεπιθύμητη αγκαλιά του αλλά και να γλιτώσεις χρόνο σού έχουμε τη λύση.

Ως συντάκτριες μόδας έχουμε βάλει σκοπό των άρθρων μας να σου προσφέρουν καθημερινά όσα χρειάζεσαι. Στιλιστικές συμβουλές, μαθήματα, τάσεις, νέα από τον χώρο της μόδας και οδηγούς αγοράς είναι πάντα ανάμεσα στα άρθρα του feed του MissBloom. Έτσι, σήμερα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον απόλυτο gift guide για να σε καθοδηγήσουμε στην εύρεση του κατάλληλου δώρου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Valentine's Day | Τα κατάλληλα δώρα για εκείνον

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αφορά μόνο τους ερωτευμένους. Αποτελεί μία εορτή για την αγάπη και ο καθένας είναι αρκετά τυχερός για να έχει σίγουρα λίγη από αυτή. Μπορεί να είναι η αγάπη για φίλους, οικογένεια ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό -δεν χρειάζεται να βάζουμε όρια και κατηγορίες.

Παρ' όλα αυτά, θα επικεντρωθούμε στους άνδρες της ζωής μας και επειδή τα πρόσωπα μπορεί να είναι πολλά εμείς δημιουργήσαμε παρακάτω ένα οδηγό με τα fashion items, που φέρουν την έγκρισή μας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε ψάχνεις το ιδανικό δώρο για τον φίλο σου, τον σύντροφο ή κάποιο μέλος της οικογένειας σου, παρακάτω θα το βρεις.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα ανδρικά fashion items, που έχουν την ψήφο εμπιστοσύνης μιας συντάκτριας μόδας. Θα ντύσουμε φέτος και τους άνδρες της ζωής μας με την τελευταία λέξη της μόδας.

Loading...

Σκουφάκι με logo, Under Armour

NMD R1 V2 αθλητικά παπούτσια, Adidas

Αμάνικο μπουφάν, Nautica

Σακίδιο πλάτης σε ταμπά απόχρωση με όψη δέρματος, Funky Buddha

Φούτερ με logo, Calvin Klein

Shacket πανωφόρι, Jack & Jones

Σακίδιο πλάτης, Tommy Hilfiger

Δερμάτινο τζάκετ με shearling επένδυση, G-Star

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ