Follow us

Η Έλενα Ακρίτα με νέο look | Πώς φόρεσε το κυπαρισσί

Η δημοσιογράφος μοιράζεται με το ινσταγκραμικό κοινό της το νέο της look.

Έλενα Ακρίτα | Οι πράσινες Zara γόβες της δημοσιογράφου που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ Instagram @elenaakrita

Πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τα ψώνια της και όλες λατρέψατε τις αγορές της. Ήταν δύο ζευγάρια κλασικών μυτερών γοβών σε pop αποχρώσεις από το Zara, που είχε δει και σκέφτηκε πως αυτές ήταν ένας πραγματικός στιλιστικός θησαυρός. Είχε δίκιο, αφού και εσείς συμφωνήσατε μαζί της. Λίγο μετά από αυτή την ανάρτηση, δημοσίευσε άλλη μια φορώντας ένα από τα ζευγάρια. Εκεί την αποθεώσατε και δεν είχατε άδικο, αφού το στιλ της αναβαθμίστηκε και η ίδια έλαμπε από χαρά για την νέα της προσθήκη στην γκαρνταρόμπα. Ο λόγος για την Έλενα Ακρίτα μία γυναίκα που μοιράζεται μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram πέρα από έξυπνα σχόλια και απόψεις, και στιλιστικά tips.

Loading...

Η 'Ελενα Ακρίτα μοιράζει και πάλι στιλιστικά μαθήματα | Το αγαπημένο της look

Η δημοσιογράφος έχει κεντρίσει το στιλιστικό ενδιαφέρον όλων μας -και όχι αδίκως. Η ζωηράδα της το κάνει ακαταμάχητο. Μας αρέσει πολύ να τη βλέπουμε να διασκεδάζει με τα ρούχα της αποφεύγοντας να μπαίνει σε καλούπια για να τηρήσει τα αναχρονιστικά πρότυπα για τη γυναίκα μετά την ηλικία των -άντα. Η ίδια έχει κάνει λόγο για το ageism, μία επιδημία που έχει φυλακίσει τις γυναίκες επί σειρά δεκαετιών.

Η ίδια, λοιπόν, επέστρεψε με ένα νέο look στο Instagram και μας το δείχνει χαμογελαστή. Πρόκειται για ένα κυπαρισσί look με ζώνη στη μέση, έντονους ώμους και γιακά με μίντι μάκρος. Η Έλενα Ακρίτα το συνδύασε με κυπαρισσί μυτερές γόβες για ένα μονόχρωμο και κομψό look, που αποπνέει πολυτέλεια και δυναμισμό. Η δημοσιογράφος έγραψε στην ανάρτηση με παιχνιδιάρικη διάθεση ξέροντας πως το κυπαρισσί της πάει και δείχνει υπέροχη: ''Παρακαλώ μην πατάτε το πράσινο #totalgreen💚 #greenforce #greenisthenewblack 🍀☘️🌿''.

Loading...

Εσύ θα το φορούσες; πες μας στα σχόλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ