Follow us

Φέτος θα ντυθούμε σαν μπαλαρίνες | Τα κομμάτια που θα χρειαστείς σύμφωνα με το Tik Tok

Η αισθητική του μπαλέτου θα κατακλύσει τον χώρο της μόδας.

μπαλαρινες μπαλετο αισθητικη μπαλετου Pixel Formula

Παρατηρώντας τις τάσεις για την χρονιά του 2022 καταλαβαίνουμε πως η κοριτσίστικη και ρομαντική διάθεση ντύνει τόσο τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι όσο και τη Φθινόπωρο/Χειμώνας. Ανάμεσα στις συλλογές, ωστόσο, ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο κοριτσίστικο trend, που ήδη μάς έχει απασχολήσει. Ο λόγος για την αισθητική της μπαλαρίνας. Καλά διάβασες φέτος η μόδας μάς επιβάλλει να ντυθούμε σαν τις χαρισματικές και κομψές χορεύτριες του μπαλέτου, εκείνες που θαύμαζες στην παιδική σου ηλικία.

2022 Trend Forecaster | Ballet Aesthetic is back

Η ρομαντική αισθητική του μπαλέτου επιστρέφει ανάμεσα στις τάσεις της μόδας από τη δεκαετία των 00s. Μην ξεχνάς πως φέτος περισσότερο από την περσινή σεζόν θα δούμε τάσεις του 2000 να επικρατούν τόσο στο street style όσο και την αγορά και η αισθητική του μπαλέτου συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα τους.

Αυτή η τάση έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από τις εμφανίσεις των celebrities αλλά και τα νέα fashion items των διάσημων brands. Όσον αφορά τις trendsetter, ενδεικτικό παράδειγμα είναι η Lily Rose Depp, την οποία έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι πολλάκις με μπολερό, κορμάκια και δετές ζακέτες στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Loading...

Οι πασαρέλες και το street style, λοιπόν, μίλησαν: Το μπαλέτο είναι hot. Στην ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Chanel είδαμε τις see-through φούστες, τις μπαλαρίνες και τα χαρακτηριστικά κορμάκια. Στη συλλογή του fashion brand Simone Rocha ξεχωρίσαμε τις φούστες από τούλι και τα mary - jane παπούτσια.

Loading...

Παράλληλα, το brand Khaite συνεργάστηκε πρόσφατα με το Net-a-Porter για τη δημιουργία μίας capsule συλλογής με κομμάτια εμπνευσμένα από το μπαλέτο, ενώ το Zara ένωσε τις δυνάμεις του με το New York Ballet Company και το αποτέλεσμα ήταν μία συλλογή που έγινε viral στα social media.

Loading...

Αναζητώντας περισσότερα για αυτή την αισθητική πέσαμε πάνω σε μερικά βίντεο στο Tik Tok που μας καθοδηγούν καταλλήλως. Έτσι ξεχωρίσαμε τα 5 κομμάτια που θα χρειαστείς για να αποκτήσεις την trendy αισθητική του μπαλέτου: Ζακέτες που δένουν, κορμάκια ή στενά τοπ, ψηλόμεσα κολάν και παντελόνια με καμπάνα, μπαλαρίνες και mary janes, ενώ από τις εμφανίσεις σου δεν πρέπει να λείπουν οι πέρλες και τα αξεσουάρ μαλλιών με φιόγκους. Επένδυσε σε μία παστέλ χρωματική παλέτα, πλεκτά και σατινέ κομμάτια με lace up, τούλινες λεπτομέρειες και διαφάνειες.

Δες παρακάτω τα βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ