Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Δημιούργησε το ιδανικό καθημερινό σύνολο για τη μεταβατική εποχή

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι με τον πιο κομψό τρόπο.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram: @athinao1konomakou

Όσα χρόνια κι αν περάσουν όσο κι αν εξελιχθεί ο κόσμος της μόδας, πάντα θα υπάρχουν κάποιες στιλιστικές απορίες που απασχολούν τις fashionistas. Μία από αυτές είναι το ντύσιμο για τη μεταβατική εποχή. Δηλαδή εκείνη την περίοδο του χρόνου που η μία εποχή διαδέχεται την επόμενη με τη θερμοκρασία να αλλάζει αισθητά. Αυτή η στιλιστική πρόκληση παρουσιάζεται μπροστά μας κυρίως λίγο πριν την άνοιξη αλλά και με τον ερχομό του φθινοπώρου.

Τώρα λοιπόν που βρισκόμαστε λίγο πριν την εκπνοή του χειμώνα και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την άνοιξη, σίγουρα αξίζει να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα. Ποια είναι αυτά; Συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε ρούχα που ναι μεν να είναι ιδανικά για την άνοιξη, ωστόσο να μας προστατεύουν από τα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας.

Διαβάστε Επίσης

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μας ενέπνευσε για το ποιες είναι οι αγορές που σίγουρα αξίζει να κάνουμε. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημιούργησε ένα casual chic σύνολο, ιδανικό για την καθημερινότητα με πρωταγωνιστή ένα δερμάτινο παντελόνι. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα δερμάτινο παντελόνι σε ανοιχτή καφέ απόχρωση με τζιν πουκάμισο, πλεκτή ζακέτα και sneakers. Ο εν λόγω συνδυασμός αποδεικνύει πως η κομψότητα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την άνεση, αρκεί να σκεφτόμαστε έξυπνους συνδυασμούς.

Ένα από τα must κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας λοιπόν είναι η δερμάτινη εκδοχή του κλασικού μαύρου, μπλε ή καφέ παντελονιού που θα κάνει update στο ντύσιμο μας. Εξίσου χρήσιμο είναι το τζιν πουκάμισο, το οποίο συνδυάζεται με τα πάντα και είναι διαχρονικό. Οι πλεκτές ζακέτες, που μας απασχόλησαν πολύ και τον χειμώνα, είναι επίσης ένα πανωφόρι που θα μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο, ενώ τα sneakers είναι το στιλ παπουτσιών που θα φορέσουμε περισσότερο την επόμενη σεζόν.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ