Follow us

Mia Regan | Στην γκαρνταρόμπα της συντρόφου του Romeo Beckham

Το νεαρό μοντέλο έχει μία γκαρνταρόμπα γεμάτη με Y2K trendy κομμάτια.

Mia Regan | Στην γκαρνταρόμπα της συντρόφου του Romeo Beckham Instagram @romeobeckham

Τα μάτια όλων μας ήταν για χρόνια προσκολλημένα πάνω στο it ζευγάρι Victoria και David Beckham. Ήταν ο ορισμός του power couple. Εκείνη μία superstar και αυτός ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής. Οι δύο τους έκαναν τάση το matching dressing στο κόκκινο χαλί και ήταν οι βασικοί αντιπρόσωποι του Y2K style. Σήμερα, ωστόσο, έχοντας υιοθετήσει μία άλλη εικόνα τα παιδιά τους έχουν πάρει τη σκυτάλη και οι σχέσεις τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Πλέον ο πρωτότοκος γιος τους Brooklyn Beckham δίνει το παρών στους ειδησεογραφικούς τίτλους με την επίσημη σχέση του. Ο ίδιος έχει ήδη αρραβωνιαστεί με την σύντροφό του, το μοντέλο Nicola Peltz. Φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα και τα red carpet looks τους βρίσκονται συνεχώς μπροστά μας. Στα βήματά του φαίνεται πως βαδίζει και ο δεύτερος σε σειρά γιος, ο νεαρός Romeo Beckham.

Loading...

Ο έρωτας του Romeo ακούει στο όνομα Mia Regan και έχει μία αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα

Ο 19χρονος Romeo Beckham έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συνομήλικης του Mia Regan, η οποία είναι και αυτή μοντέλο. Η σχέση τους κρατάει πάνω από δύο χρόνια, ωστόσο, όταν έδωσαν το παρών στα βραβεία British Fashion Council τότε αιχμαλώτισαν τα βλέμματα και μπήκαν στη λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα αλλά και stylish ζευγάρια.

Loading...

Μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Mia Regan στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις πως η νεαρή πληροί όλες τις προϋποθέσεις της Victoria Beckham: Ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας, είναι μοντέλο, έχει στιλ και είναι on trend. Με μια ματιά μας θυμίζει την Victoria κατά τη διάρκεια της Spice Girls era αλλά και τα πρώτα χρόνια των 00s. Η Υ2Κ αισθητική της Mia Regan είναι ό,τι πιο hot αυτή την περίοδο και η ίδια δεν φοβάται να πειραματιστεί με χρώματα και prints.

Έχοντας δουλέψει με μεγάλους οίκους μόδας η ίδια έχει συγκεντρώσει όλη τη γνώση και τα fashion items για να δημιουργήσει την ονειρική Y2K γκαρνταρόμπα που ονειρεύεται κάθε Gen Z κορίτσι (μάθε περισσότερα για το Y2K style εδώ). Phsychedelic prints, bubble rings, oversized στρογγυλά γυαλιά ηλίου, charms, bucket καπέλα, crochet κομμάτια είναι μόνο μερικά από τα fashion items που αποτελούν τάση για αυτή τη σεζόν και φοράει ήδη η Mia Regan.

Δες παρακάτω τα πιο fun looks.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ