Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Φόρεσε το πιο ανοιξιάτικο Mango πουκάμισο που ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνι

Εάν αγαπάς τα χρώματα, το πουκάμισο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι σίγουρα must have.

eliana chrisikopoulou NDP Photo Agency

Εάν προσπαθήσουμε να απορυθμίσουμε όλους τους συνδυασμούς που μπορούμε να δημιουργήσουμε, έχοντας ως βάση το τζιν παντελόνι, η λίστα θα ήταν ατελείωτη. Το πιο πρακτικό και κομψό παντελόνι που φοριέται άνετα όλες τις εποχές του χρόνου και πολύ περισσότερο την άνοιξη, μας βοηθά να δημιουργήσουμε διάφορους συνδυασμούς και να πειραματιστούμε με το στιλ μας.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή την περίοδο μάλιστα, που αναμένουμε την άνοιξη, όλες οι fashionistas έχουμε ξεκινήσει να ονειρευόμαστε τα combos που θα δημιουργήσουμε και τους τρόπους που θα φορέσουμε τα τζιν παντελόνια. Εάν αγαπάς τα χαρούμενα χρώματα, μία πρόσφατη εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου θα σου προσφέρει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για το πως να φορέσεις το τζιν σου σε μία χαλαρή έξοδο.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που τρέφει μεγάλη αγάπη για τη μόδα, συνδύασε ένα τζιν παντελόνι σε Α γραμμή με ένα Mango ριγέ πουκάμισο στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του έντονου ροζ. Ολοκλήρωσε το ανοιξιάτικο σύνολό της με ένα ζευγάρι λευκές γόβες από την ελληνική εταιρεία υποδημάτων, Envie Shoes.

Διαβάστε Επίσης

Τα στιλιστικά tips που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι δύο. Αφενός, πως ο πιο έξυπνος και φρέσκος τρόπος για να αναβαθμίσεις τα looks με τζιν παντελόνι είναι τα εμπριμέ ή σε έντονα χρώματα tops. Οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2022 σε βοηθούν να πετύχεις αυτό τον στόχο, αφού οι νέες συλλογές των brands είναι γεμάτες από πουκάμισα και μπλούζες σε bold αποχρώσεις για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου.

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των παπουτσιών. Εάν έχεις κανονίσει κάποια βραδινή έξοδο και δεν μπορείς να αποφασίσεις τί να φορέσεις, το τζιν παντελόνι σου είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Συνδύασε το με ένα μαύρο top ή bodysuit και αναβάθμισε το σύνολο με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια. Μπορεί να είναι γόβες σε έντονο χρώμα, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

eliana chrisikopoulou

Get the Look

Μπλούζα σατέν εμπριμέ Mango

Τζιν παντελόνι Zara

Λευκές γόβες Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ