Follow us

Ετοιμάζεσαι για έξοδο το βράδυ; Το look της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με δερμάτινο παντελόνι είναι η ιδανική πρόταση

Δες πως θα αναδημιουργήσεις το look του μοντέλου σε νυχτερινή έξοδο.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Η εμφάνιση της είναι η απόλυτη στιλιστική έπμνευση για party looks NDP

Έχουμε χάσει το μέτρημα με τα άρθρα αλλά και τα looks που είχαν ως πρωταγωνιστή τα δερμάτινα. Όσες φορές και αν το διατυπώσουμε και πάλι δεν θα είναι αρκετές: Το leather trend είναι ο βασιλιάς των τάσεων της φετινής χειμωνιάτικης σεζόν. Βέβαια, από το street style, τις ανοιξιάτικες συλλογές αλλά και τους fashion insiders φαίνεται πως τα δερμάτινα θα είναι hot και τους επόμενους μήνες της ανοιξιάτικης σεζόν. Αν δεν ξέρεις πως ακριβώς να τα φορέσεις, τότε εμπιστεύσου το διάσημο μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που μετράει αρκετά χρόνια ανάμεσα στους σχεδιαστές, τις τάσεις και τις πασαρέλες.

Loading...

Κάν' το όπως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το δερμάτινο παντελόνι είναι το must των βραδινών εξόδων σου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ένα κορίτσι που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διατηρώντας την προσοχή της στη δουλειά και την προσωπική ζωή. Ωστόσο, σε μία πρόσφατη εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο ο φακός του NDP την εντόπισε και απαθανάτισε το ιδιαίτερο look της, που θα θες άμεσα να αντιγράψεις.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια του ''Greece's Next Top Model'' έδωσε το παρών στο ''Teatro'', τη μουσική σκηνή της Ελένης Φουρέιρα και του Κωνσταντίνου Αργυρού, και το σύνολό της δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου επέλεξε ένα λευκό off the shoulder τοπάκι με μακρύ μανίκι και στενή γραμμή το οποίο συνδύασε με το hero piece σημερινού στιλιστικού μαθήματος, το δερμάτινο παντελόνι. Από τις φωτογραφίες θα δεις πως πρόκειται για ένα ψηλόμεσο σχέδιο με loose πατζάκια, που φέρνουν την ισορροπία με το λευκό στενό τοπ στην εμφάνιση. Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε πέδιλα με λεοπάρ print και μία λευκή μικρή τσάντα ώμου.

Ετοιμάζεσαι για έξοδο το βράδυ; Το look της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με δερμάτινο παντελόνι είναι η ιδανική πρόταση

Το σύνολο της αποτελεί την ιδανική πρόταση για εσένα που σκοπεύεις μνα βγεις βράδυ και θες να εντυπωσιάσεις χωρίς να δείχνει επιτηδευμένο το look σου. Ένα απλό τοπ, το δερμάτινο παντελόνι και τα statement υποδήματα θα δημιουργήσουν την τέλεια στιλιστική συνταγή. Πρόσθεσε το παλτό ή το τζάκετ της επιλογής σου και είσαι έτοιμη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ