Follow us

Τώρα στη Pull & Bear μπορείς να δοκιμάσεις εικονικά sneakers

Το νεανικό fashion brand περνάει σε μία νέα εποχή.

Τώρα στη Pull & Bear μπορείς να δοκιμάσεις εικονικά sneakers Courtesy of Pull & Bear

Μέχρι τώρα θα έχεις συναντήσει τον όρο ψηφιακό μετασχηματισμό στις ειδήσεις, τον εργασιακό χώρο και τις ακαδημαϊκές σπουδές. Τώρα, λοιπόν, θα διαβάσεις για αυτόν και στον χώρο της μόδας. Η βιομηχανία της έχει βάλει ως στόχο τη βιωσιμότητα στην παραγωγή και την ανάπτυξη της και βασικός πυλώνας σε αυτά είναι η τεχνολογία, η οποία συμβάλλει στην απλοποίηση και αναβάθμιση βασικών διαδικασιών. Τα e-shops και η ψηφιακή δοκιμή προϊόντων ανήκουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας της μόδας και η Pull & Bear είναι το πιο πρόσφατο brand, που υιοθετεί τις εν λόγω πρακτικές.

Loading...

Στο e-shop της Pull & Bear μπορείς να δοκιμάσεις ψηφιακά τα αθλητικά παπούτσια που επιθυμείς

Πιο συγκεκριμένα, η Pull & Bear, το νεανικό fashion brand του ομίλου Inditex, χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα και παρουσιάζει ένα εικονικό δοκιμαστήριο για sneakers. Πρόκειται για τη νέα λειτουργία της εφαρμογής της, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάζουν ψηφιακά μια συλλογή από ανδρικά παπούτσια.

Αυτό το νέο εργαλείο επαυξημένης πραγματικότητας θα επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να δοκιμάζουν τα τελευταία σχέδια των αθλητικών παπουτσιών της Pull & Bear χρησιμοποιώντας μόνο την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου. Αυτό το εικονικό fitting room, το οποίο είναι ενεργοποιημένο σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται το brand, είναι διαθέσιμο για περισσότερα από 30 σχέδια παπουτσιών.

Loading...

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Pull & Bear, μετά από αυτή την καινοτομία θα ανακοινώσει σύντομα την επέκτασή της και στο τμήμα των γυναικείων sneakers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ