Follow us

Αυτή την εβδομάδα θα βασιστείς σε αυτά τα κομμάτια για το καθημερινό ντύσιμο

Πάρε στιλιστική έμπνευση και βασίσου στα βασικά κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

5 αλάνθαστοι τρόποι για να φορέσετε τα έντονα χρώματα σε κάθε ηλικία Pixel Formula

Ανήκω στα άτομα που τα πηγαίνουν πολύ καλά με τον προγραμματισμό, τις λίστες και την οργάνωση. Όταν έχω βάλει σε σειρά τα περισσότερα πράγματα, υποχρεώσεις και δραστηριότητες μέσα στην ημέρα ή το χρονοδιάγραμμα μιας εβδομάδας και ενός μήνα, νιώθω πως έχω τον έλεγχο. Σκέφτηκα, λοιπόν, πως το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και στην γκαρνταρόμπα. Σήμερα θα σου παρουσιάσω παρακάτω τα 6 κομμάτια πάνω στα οποία θα βασίσεις τα περισσότερα -αν όχι όλα- τα σύνολα της εβδομάδας. Plus, θα πάρεις στιλιστική έμπνευση από τα looks των πιο καλοντυμένων γυναικών και θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο από το ντύσιμο και την προετοιμασία.

Τα 6 staple που θα χρησιμοποιήσεις αυτή την εβδομάδα από το πρωί έως το βράδυ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, το τζιν παντελόνι. Η πιο κολακευτική πρόταση για κάθε σωματότυπο είναι η καμπάνα, ενώ η ιδανική απόχρωση για αυτή τη σεζόν είναι η μπλε σε έναν vibrant ανοιχτό τόνο. Είναι επίσης αρκετά ευέλικτο και με τα κατάλληλα κομμάτια μπορεί από casual να μεταμορφωθεί σε fancy. Extra πόντους θα προσθέσεις αν το συνδυάζεις με ταμπά αξεσουάρ, μία χρωματική αντίθεση που σου εγγυάται την κομψότητα.

Loading...

Συνεχίζουμε με ένα ακόμα staple, το ριγέ πουκάμισο. Είμαστε σίγουρες πως με όλη αυτή την κακοκαιρία τα πουκάμισα σου έμειναν σιδερωμένα και ανέγγιχτα στις κρεμάστρες για πολλές εβδομάδες. Τώρα ήρθε η ώρα να βγάλεις από την γκαρνταρόμπα το διαχρονικό και απολύτως ανοιξιάτικο ριγέ πουκάμισο, που θα σε συνοδεύσει από το γραφείο έως το ποτό το βράδυ.

Loading...

Μαζί με το παραπάνω κομμάτι από τα βάθη της γκαρνταρόμπας θα βγει και το παραπονεμένο λευκό παντελόνι, ένα ευέλικτο και κομψό κομμάτι με τόσες στιλιστικές δυνατότητες. Εμπιστεύσου το αυτή την εβδομάδα και δεν θα το μετανιώσεις.

Loading...

Η ολόσωμη φόρμα είναι η απάντηση στο ''τι θα φορέσω'' αλλά και ο αντίλογος στο ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα το μετατρέψεις από ένα office look σε casual αλλά και nigt out outfit.

Loading...

Ό,τι και να πούμε για το φλοράλ φόρεμα την άνοιξη είναι λίγο. Συνδύασε το με μπότες για το γραφείο, με γόβες και platform heels για βραδινή έξοδο. Είναι τόσο εύκολο στο styling και προσθέτει τόση θηλυκότητα και φινέτσα στις εμφανίσεις σου.

Loading...

Και θα κλείσουμε κάνοντας αναφορά στον βασιλιά των ανοιξιάτικων πανωφοριών, την καμπαρντίνα. Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, δεν θα την αποχωριστείς όλη την άνοιξη και θα σου προσφέρει επιβλητικότητα και αριστοκρατία σε κάθε outfit.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ