Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό look για το γραφείο από το Zara

Πώς θα αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο ντύσιμό του γραφείο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα NDP

Αλλάζοντας εποχή αλλάζει και η γκαρνταρόμπα μας. Έρχεται σαν φυσική ανάγκη να αντικαταστήσουμε τα σκουρόχρωμα ρούχα με πιο ανοιχτά και φωτεινά, καθώς ανεβαίνει η διάθεση αλλά και η θερμοκρασία. Ειδικά όσον αφορά το ντύσιμό του γραφείου, που απασχολεί τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας μας, επιθυμούμε μία ανανέωση και τη βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Loading...

Το Zara look της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η ιδανική πρόταση για το ανοιξιάτικο office look

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ''Happy Day'' δεν μπορεί να αντισταθεί στα θηλυκά κομμάτια γεμάτα χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Λατρεύει τα ζωντανά χρώματα και τα προσθέτει πάντα στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Plus, τα περισσότερα looks της δημιουργούνται με απολύτως προσιτά κομμάτια από αγαπημένα brands. H ίδια, άλλωστε, έχει αποδείξει πως δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μία περιουσία για να δημιουργήσεις κομψά looks, αφού με τα σωστά κομμάτια μπορείς να κάνεις τις πιο αξιοζήλευτες και ενημερωμένες εμφανίσεις. Το πρόσφατο look της στην μικρή οθόνη το αποδεικνύει.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε με ένα ανοιξιάτικο look από το προσιτό brand Zara. Με την πρώτη ματιά θα καταλάβεις πως αποτελείται από βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας: Ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν στο ίδιο χρώμα και ψηλά πέδιλα. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και εξελίσσουν αυτό το απλό αλλά κομψό και ενδιαφέρον σύνολο.

Loading...

Το λευκό πουκάμισο δεν είναι απλό αλλά φέρει πολύχρωμες κεντητές λεπτομέρειες, που αναβαθμίζουν τον κλασικό χαρακτήρα. Το τζιν παντελόνι της δεν είναι το κλασικό skinny τζιν, που έχει πολυφορεθεί. Αντιθέτως, είναι ένα cropped flared τζιν παντελόνι, μία νέα εκδοχή τόσο του καμπάνα όσο και του λευκού παντελονιού. Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε και μία ζώνη με λεπτομέρειες που έδωσε σχήμα στη loose γραμμή του πουκαμίσου και περισσότερους στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση της. Όπως καταλαβαίνεις, μικρές λεπτομέρειες αναβαθμίζουν κλασικά κομμάτια και μπορούν να σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη fashionista του γραφείου.

Get the look

Ίσιο λευκό παντελόνι, Zara

Λευκό πουκάμισο με λεπτομέρειες, Zara

Ελαστική μεταλλική ζώνη, Zara

Slingback με μυτερή μύτη και straps, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ