Follow us

Η Μαρία Μπεκατώρου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα | Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι

Ένα staple της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που ωστόσο διστάζουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη ndp

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον μας όλο και περισσότερο. Η ίδια κάνει αξιοζήλευτες εμφανίσεις στη μικρή οθόνη, καθώς φέτος παρουσιάζει την εκπομπή ''The Chase''. Η Μαρία Μπεκατώρου, που την είχαμε συνηθίσει με glamorous looks στα βραδινά shows, τώρα μοιράζει στιλιστικά μαθήματα πάνω στο office look αλλά και το ευέλικτο κομψό ντύσιμο για κάθε ώρα. Αυτή τη φορά θα κάνουμε λόγο για ένα πρόσφατο look της, που επέλεξε να φορέσει στο τηλεοπτικό πλατό και θα θες άμεσα να αντιγράψεις και εσύ. Γιατί; Το σύνολό της είναι η ιδανική ανοιξιάτικη πρόταση για το πρωί και τις casual εμφανίσεις σου.

Loading...

Το λευκό παντελόνι είναι ένα staple της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας και ένας στιλιστικός γρίφος για εμάς

Η Μαρία Μπεκατώρου φαίνεται πως λατρεύει τα blazers. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σου δώσει μία ματιά σε όλα τα διαφορετικά σχέδια, που έχει στην γκαρνταρόμπα της. Η ίδια λατρεύει εξίσου και το λευκό χρώμα, για αυτό θα δεις επίσης πολλά total white looks αλλά και ενδιαφέροντα λευκά fashion items, που θα σε βάλουν σε πειρασμό να τα αποκτήσεις. Το τελευταίο της look θα σε πείσει να το κάνεις.

Loading...

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε να φορέσει το staple της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας το λευκό παντελόνι. Η ίδια έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της σε ένα ψηλόμεσο σχέδιο το οποίο φέρει σούρες στη μέση και τονίζει τη σιλουέτα της. Για να δώσει περισσότερο χρώμα και να αναβαθμίσει το στιλ της πρόσθεσε ένα εμπριμέ πουκάμισο σε έντονες αποχρώσεις, ενώ κολακευτικά πέδιλα σε ταμπά απόχρωση ολοκλήρωσαν το look της.

Loading...

Το outfit της είναι η ιδανική πρόταση για να εντάξεις άφοβα το λευκό παντελόνι και να το αξιοποιήσεις τόσο σε casual περιστάσεις όσο και σε πιο επίσημες. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα τα κομμάτια του outfit για να το αναδημιουργήσεις.

Platform πέδιλα, Tsakiris Mallas

Εμπριμέ σατινέ πουκάμισο, Zara

Λευκό παντελόνι, Ale the non usual casual

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ