Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κράτησε την ιδανική τσάντα για αυτή τη σεζόν | Την έχουν όλες οι fashionistas

Είναι η τσάντα που θα κρατήσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου NDP

Τις τελευταίες σεζόν στις τάσεις της μόδας κυριαρχεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο τσάντας, το οποίο φέρει την υπογραφή ενός εμβληματικού οίκου μόδας αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο κομψών γυναικών. Ο λόγος για τον oversized slouchy φάκελο του Bottega Veneta, που σχεδίασε πριν αρκετό καιρό ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του, Daniel Lee. Σε αυτόν οφείλετε η μεγάλη δημοτικότητα που απέκτησε ο οίκος στο νέο καταναλωτικό κοινό των Gen Z αλλά και στη σημαντική αύξηση των πωλήσεων του. Ο oversized φάκελος αγαπήθηκε από κάθε fashionista με τις λάτρεις του μινιμαλισμού, τις Σκανδιναβές, να τον αναδεικνύουν σε ένα staple της γκαρνταρόμπας τους. Όπως ήταν αναμενόμενο για ένα τόσο δημοφιλές fashion item γρήγορα αντιγράφηκε και παρουσιάστηκε στις συλλογές άλλων brands, με πιο προσιτή τιμή. Μάλιστα, μία εκδοχή του είδαμε πρόσφατα να κρατάει και η fashion lover Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Loading...

Ο oversized φάκελος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι το must have των επόμενων εμφανίσεων σου

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που μας έχει πολλάκις απασχολήσει με τις στιλιστικές επιλογές της, έδωσε το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης του Κοσμά Κουμιανού στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του NDP, που απαθανάτισε το look της. Ποζάροντας χαμογελαστή δίπλα από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου -η οποία φόρεσε ένα άκρως ανοιξιάτικο κοστούμι σε pop απόχρωση- κέντρισε την προσοχή μας με το look της.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η ίδια επέλεξε ένα look σε safe αποχρώσεις. Ένα λευκό μίντι crochet φόρεμα σε loose γραμμή με κρόσσια στο τελείωμα του, λευκές μυτερές γόβες και μία ταμπά κάπα -ένα μεγάλο trend της φετινής χειμερινής σεζόν- αποτελούσαν το κομψό outfit της. Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν ο στιλιστικά ευέλικτος oversized φάκελος της σε ματζέντα απόχρωση. Ήταν το κομμάτι που αναβάθμισε το look φέρνοντας τόσο χρώμα όσο και street style διάθεση στην εμφάνισή της. Μάλιστα, αποδεικνύεται πως το εν λόγω αξεσουάρ ταιριάζει με κάθε σύνολο.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κράτησε την ιδανική τσάντα για αυτή τη σεζόν | Την έχουν όλες οι fashionistas

Βρες τον δικό σου oversized φάκελο παρακάτω.

Clutch με λουρί και κροκό εφέ, La Chaine

Δερμάτινο clutch, Callista Crafts

Τσάντα με λουρί, Carpisa

Τσάντα clutch, Calvin Klein

Δερμάτινο clutch, Zara

Clutch με αλυσίδα, BSB

Clucth με αλυσίδα, Pinko

Clutch με λουρί και crochet εφέ, Guess

Tweed clutch, Kooreloo

Δερμάτινο clutch, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ