Follow us

Εμπιστεύσου μας | Αυτά είναι τα 11 + 1 πορτοφόλια που κάνουν δυνατή την προσιτή πολυτέλεια

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και αυτά τα πορτοφόλια σίγουρα θα προσφέρουν πόντους πολυτέλειας.

Εμπιστεύσου μας | Αυτά είναι τα 11 + 1 πορτοφόλια που κάνουν δυνατή την προσιτή πολυτέλεια Pixel Formula

Τον τελευταίο καιρό μας ρωτούν συχνά πως να δημιουργήσουν outftis που αποπνέουν πολυτέλεια χωρίς ωστόσο να κοστίζουν μία περιουσία ή το μηνιαίο budget. Αυτό που απαντάμε κάθε φορά είναι: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτές πρέπει να εστιάσεις. Τι εννοούμε; Αν προσέξεις η πολυτέλεια έχει ταυτιστεί με καθαρές γραμμές, βασικά ρούχα, όπως πουκάμισα, tailored παντελόνια και δυναμικά σακάκια, ενώ μία παλέτα σε safe αποχρώσεις είναι αυτές που επιλέγονται πιο συχνά αφού έχουν ταυτιστεί με την αριστοκρατία και την επιβλητικότητα. Επίσης, το σωστό fitting, η ποιότητα και η κατάσταση των fashion items είναι αυτές που είτε προσθέτουν είτε αφαιρούν από μια εμφάνιση. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ.

Έχουμε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν πως τα αξεσουάρ έχουν μεγάλη δυναμική στο styling. Ένα ζευγάρι σκουλαρικιών με πέρλες, ένα ρολόι, διακριτικές αλυσίδες γύρω από το λαιμό, μία δερμάτινη tote τσάντα με μεταλλικές λεπτομέρειες, καλοδιατηρημένα υποδήματα και φουλάρια μπορούν να αλλάξουν την όψη του συνόλου και να το αναβαθμίσουν πραγματικά. Μάλιστα, ένα αξεσουάρ, που ξεχνάμε τη στιλιστική του αξία, αλλά το χρησιμοποιούμε καθημερινώς είναι τα πορτοφόλια. Τα πορτοφόλια μπορούν εξίσου να προσθέσουν πολυτέλεια στις εμφανίσεις μας. Είναι ακριβώς αυτές οι λεπτομέρειες που σε διαφοροποιούν.

Loading...

Shopping on a budget | Τα πορτοφόλια που θα προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους πολυτέλειας στις εμφανίσεις σου

Βρίσκονται συνέχεια μαζί μας, δεν τα αφήνουμε ποτέ στο σπίτι ακόμα και για την πιο σύντομη έξοδο μας. Πολλές φορές είναι η μικρή τσάντα που χωράει τα απαραίτητα: Χρήματα, ταυτότητα και κλειδιά. Τα πορτοφόλια δεν αποτελούν απλά χρηστικά αξεσουάρ. Μαγνητίζουν τα βλέμματα με το που βγουν από την τσάντα και είμαστε σίγουρες πως πολλές φορές κέντρισαν το δικό σου ενδιαφέρον σε εξόδους με φίλους και γνωστούς.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε εκείνα που αξίζουν την επένδυση και μία θέση μέσα στην τσάντα σου. Προσέξαμε ιδιαιτέρως στην επιλογή τους για να βρούμε τα πορτοφόλια, που θα προσθέσουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Δερμάτινο μεγάλο πορτοφόλι με αλυσίδα, Maje

Μικρό δερμάτινο πορτοφόλι, Karl Lagerfeld

Μικρό τρίπτυχο πορτοφόλι, Calvin Klein

Μεγάλο πορτοφόλι με Logo, Trussardi

Μεγάλο δερμάτινο πορτοφόλι με Logo, Tous

Μεγάλο δερμάτινο πορτοφόλι με Logo, Ted Baker

Μεσαίο μέγεθος πορτοφόλι, Coach

Σετ γυναικείο mini bag, τετράγωνο πορτοφόλι και θήκη νομισμάτων, Twinset

Μεγάλο προτοφόλι με μεταλλική λεπτομέρεια, Carpisa

Δερμάτινο μεγάλο πορτοφόλι, DKNY

Πορτοφόλι cessily καπιτονε, Guess

Μεγάλο πορτοφόλι με Logo, Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ