Follow us

Θέλεις να ντύνεσαι εύκολα κάθε πρωί; | Το H&M look της Τόνιας Σωτηροπούλου θα σε εμπνεύσει

Ή διαφορετικά... ο πιο σύγχρονος τρόπος για να φορέσεις παγιέτες σύμφωνα με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Οι παγιέτες είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα στοιχεία στον κόσμο της μόδας. Κάποιες γυναίκες τις θεωρούν ξεπερασμένες, κάποιες άλλες too much και κάποιες άλλες πιστεύουν ακόμα την κλισέ άποψη πως μπορούν να τις φορέσουν αποκλειστικά σε κάποια βραδινή έξοδο. Ωστόσο, οι κανόνες του styling αλλάζουν συνεχώς και οι fashionistas βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να μας δείξουν πως μπορούμε να προσθέσουμε στοιχεία όπως οι παγιέτες ακόμα και στα χαλαρά σύνολα της καθημερινότητας.

Διαβάστε Επίσης

Ακριβώς για αυτό θα σε πείσει και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο, ιδανικό για την άνοιξη, αποδεικνύοντας πως πάντα υπάρχει χώρος για λίγη λάμψη, ακόμα κι αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual σύνολο. Για την εν λόγω εμφάνιση, η ηθοποιός επέλεξε δημιουργίες από τη νέα Studio συλλογή των H&M για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Συγκεκριμένα, συνδύασε μία μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα με διακριτικές παγιέτες και τη συνδύασε με εξίσου μαύρη παντελόνα που είχε τρουκς στο πλάι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα sneakers.

Διαβάστε Επίσης

Το H&M σύνολο της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι κομψό, άνετο και ιδανικό για την καθημερινότητα, ενώ κρύβει μία πολύ χρήσιμη στιλιστική συμβουλή. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις ένα σύνολο πιο κομψό και προσεγμένο, είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου ρούχα που έχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ένα παντελόνι με τρους όπως αυτό της ηθοποιού, μία μπλούζα με λεπτομέρειες από παγιέτες ή δαντέλα, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν στη στιγμή ένα σύνολο, χωρίς να έχεις προσπαθήσει ιδιαίτερα.

Το casual σύνολο της Τόνιας Σωτηροπούλου

Loading...

Get the Look

Φούτερ με πούλιες H&M

Φαρδύ παντελόνι με τρουκς H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ